Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaxoxoxoxox

Widzieliscie dzis tu ten filmik z pieskiem? Tragedia co sie dzieje...

Polecane posty

Gość Justynaxoxoxoxox

Ja cały czas płacze i nie moge sie uspokoić :( zabiłabym tych szmaciarzy pierdolonych ! sama bym ich spaliła żywcem!!!!!!!! jak mozna? pytam jak mozna? zrobic cos takiego...? Niech mnie ktos pocieszy i da jakąkolwiek nadzieje..... dla niewtajemniczonych: 2 skurwysynów polało benzyną i podpaliło malenkiego szczeniaczka żywcem ! on biegał, probowal jakos ujsc z zyciem ale co ogien przygasał to oni dolewali i dolewali.... wkoncu padł a oni zrobili zblizenie na niego i on jeszcze żył!!!! (ruszał puszczkiem, otwierał go chyba skomlał ale nie wiem bo na szczescie miałam wyłączone głosniki) wszytsko nagrali...... szczeniaczek był taki: http://img525.imageshack.us/img525/3186/k3yv5.jpg

Gość Mietek z Wrocławia
Nie widziałem, nie mam zamiaru oglądać. Zgłosiłaś to już odpowiednim służbom, czy tylko rozpowszechniasz to gówno?

Gość Mietek z Wrocławia
I po chuj to opisujesz? Jebnięta jesteś?

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv
zgłosiłas to?????????????????????????

Gość też lubię podpalać szczeniaki
Ale jeszcze żaden nie biegał :-(

Gość Justynaxoxoxoxox
to było na Facebooku zagraniczny film wyswietlony pare milionów razy z milionami komentarzy ludzi takze napewno tą sprawa juz sie zajeli.... Ale co z tego??? co z tego??? piesek skonał w cierpieniach i nic tego nie odwróci. a te skurwiele pewnie dostaną grzywne albo kuratora i to wszytsko. ja moje dzieci bede od malenkosci uczyc miłosci do zwierząt!!!!!

Gość Justynaxoxoxoxox
niech ktos pocieszy......... ja mam nadzieje ze dobrych ludzi jest wiecej i ze to tylko pojedyncze przypadki takiego bestialstwa mam nadzieje ze ktos wymierzył im kare w postaci okrutnego wpierdolu zakrawającego o śmierć zawsze bardziej bylo mi szkoda zwierzat niz ludzi i tak pozostanie.

Gość Dorsz Pit-Ery
Nic im nie zrobią.Musicie wiedzieć,że dziś postęp polega na tym aby nie karać ale żeby pochylić się nad losem "biednego"oprawcy.Pocałować go i pogłaskać.

Ja mam 3 psiaki z czego jednego wręcz nienawidzę ale krzywdy bym mu nigdy nie zrobiła :(

Gość Generalll V Trophh
Gdyby jednak wpadli w ręce sprawiedliwych a nie jakichś popaprańców którzy z uwielbieniem pieszczą się ze zboczeńcami....gdyby naprawdę wpadli....to niech mi ktoś powie,że zemsta nie bywa słodka.

Gość Justynaxoxoxoxox
bywa , bywa.... Tak naprawde to TYLKO to by mnie usatysfakcjonowało i uspokoiło. nie jakies kuratory czy smieszne kary w zawieszeniu!

Gość przestań wklejać
ten skur­wiały film bo tym chu­jom zalezy na jak najwiekszej ogladalnosci.

Gość Anna Lena
Ale gdzie wy widzicie ten film? Ja nie mam zadnego linka, nie wiem, o co chodzi!

Gość dsccfdx
podaj linka do tego