Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flyerbag

Nauka suahili online na blogu.

Polecane posty

Brutalna prawda jest taka, że odkąd obroniłam się na uczelni, siedzę w domu i "nicnierobiepozazmieniani empampersów". Niedawno poczułam jednak, że cofam się intelektualnie i czas coś z tym zrobić. A co? Ano rozpocząć naukę. Samodzielną, ale niekoniecznie tylko dla siebie. Bo w końcu nic nie sprawia nam frajdy, jak możliwość edukowania się, a jeszcze bardziej możliwość dzielenia się nowo poznanymi rzeczami z innymi. W tym przypadku z Wami. A czym miałabym się z Wami dzielić? Nowym językiem, egzotycznym i niezwykle dźwięcznym. Językiem urzędowym Tanzanii - suahili. Myślę, że może być to ciekawe doświadczenie i możliwość zaskoczenia pracodawców widniejącym językiem suahili w CV I tutaj przytoczę historię kolegi, który przebywał w Afryce i w swoim CV wpisał język Maa (język Masajów) i tak zaintrygował przyszłych pracodawców, że postanowili go zatrudnić Można? Można. Grunt to się wyróżniać, pozytywnie wyróżniać. Dlatego postanowiłam, że w każdą niedzielę będę tworzyć post z lekcjami dla początkujących miłośników języka Tanzanii. Wpis najprawdopodobniej będzie pojawiać się w każdy poniedziałek. Wkrótce w zakładkach pojawi się odnośnik do lekcji suahili, tak by każdy zainteresowany mógł się edukować razem ze mną. Ktokolwiek zainteresowany? )) Mam nadzieję, że z czasem ktoś się znajdzie - zapraszam na http://mtoto-wangu.blogspot.com/

Gość Lessssoon please
A kiedy pierwsza lekcja????Już się nie mogę doczekać.:classic_cool: