Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrtf7gg

WSTYDZILIBYSCIE SIE JAKBY WASZ FACET MIAL SUBARU IMPREZE Z 2000 ROKU??MASAKRA

Polecane posty

Gość karrtf7gg

TO TAKIE WIEJSKIE AUTO JESTEM ZLA ZE TAKIE KUPIL I STARE DO TEGO silnik bokser i 4x4 bo zima i trzeba wyjechac pod gore ale dlaczego na boga subaru impreze jak to takie zle auta i psuja sie i brzydkie..

Gość huehuehuw
mój ma cabrio :P

Gość kartinka
wsydziłabym się mieć taką blacharę za dziewczynę :D:D

Gość subaru to najlepsze auta na
rynku,są bardzo drogie, ale bardzo wytrzymałe, wada ich taka ze jak juzcos nawali to części są bagatelnie drogie, ale te samochody są bardzo wytrzymałe, ja kilka dni temu kupiłam suzuki grand vitarę też z 2000r, i jakośnie uważam ze to wstyd, wrecz przeciwnie, jak ci nie pasuje to zarób sama i sobie kup jakie ty chcesz auto,

myslałam, ze subaru, to jakiś owoc albo drink. ale to chyba o auto chodzi. nie znam sie na autach i naprawde obojetne mi czy jezdzi kaszlokiem, czy tramwajem

Gość karrtf7gg
SUBARU MOZE BYC ALE NIE IMPREZA NAZWA JEST JAK DLA BATOW WIEJSKICH I TYLKO WIEJSKIE MALOLATY TYM JEZDZA !!

no to fajnie, że od rana spowodowałam szeroki usmiech, dobry uczynek na dzisiejszy dzień mam odklepany:P ale z czego sie śmialas/eś , ti nei wiem:P

Gość subaru to najlepsze auta na
to sobie sama kup jakie chcesz

kciukiem śmiałam się ,że nie wiedziałaś ,że to samochód , w życiu są niekiedy takie zabawne sytuacje , które wynikają same z siebie , a ubaw przy tym po pachy np. moja ciotka wyszywa różne obrazy , dzwoni do niej znajona i pyta co robi a ta ,że haftuje , a tamta pyta a co brzuch cię boli ?

123, ale sama przyznaj, że nazwa ta bardziej pasuje do jakiegoś drinka niż auta. ja się totalnie na samochodach nie znam, alez to podobno wstydu sobie narobilam ,gdy kolega sie mnie ostatnio zapytał jakim autwm jezdzi moj facet, a ja stwierdzilam ze srebrnym.

raczej ty sie wstydz swojego braku mozgu... kurva, ale masz problem