Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kokardeczkaa20

Ciąża, czy jednak nie.. Pomóżcie to ważne !

Polecane posty

Zaczęło się od swędzenia pochwy, ale myślałam że to otarcie od seksu, potem pojawił się ból brzucha, i kłucie jajnika 2 tygodnie przed okresem.. Potem pojawił się taki inny śluz z takimi choćby grudkami, pobolewały mnie też trochę piersi.. Zrobiłam test ale wyszedł negatywny.. Dostałam okres planowo (biorę tabletki anty) ale jest słabszy.. Przed okresem 8 dni stosowałam tabletki Gynalgin dopochwowo na infekcję, przestałam je brać dzień przed okresem.. Czy one mogły jakoś wpłynąć na obfitość okresu ? Wczoraj rano zrobiłam test, i wyszła druga kreska, ale bardzo słabo widoczna.. (był to ten sam test, który tydzień wcześniej wyszedł negatywnie) Dzisiaj rano zrobiłam drugi innej firmy i wyszła tylko jedna.. Jutro mam zacząć kolejne opakowanie tabletek, i trochę się boje.. Na bete nie mam niestety czasu.. Co powinnam zrobić ? Może to tylko infekcja była, i przez to te bóle brzucha, i w żadnej ciąży nie jestem ? Tylko czemu ta druga kreska się pojawiła, pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło..

a może był ktoś w podobnej sytuacji ? bardzo zależy mi na waszej odpowiedzi, nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, i nie chce też zaszkodzić dziecku w jakiś sposób tabletkami

Gość zau
A u lekarza byłaś w końcu czy nie?

Gość zau
Swędzenie minęło bo okres wypłukał grzybicę. Ale może wrócić po okresie. Tak to bywa przy grzybicy.

Gość zau
Pozostaje ci zrobić kolejny test za kilka dni -skoro nie da rady bety./

tylko co z tymi tabletkami, mogę zacząć je brać ? a jak np za tydzień zrobie test i wyjdą dwie, to po tygodniu mam przestać je zażywać?

Gość zau
Nie wiem nie znam się na tym. Może odpuść póki się nie upewnisz czy to nie ciąża.

Gość basiammm
ja bym odpuscila z tabletkami,najwyzej zrobisz sobie jeden cykl przerwy

YYY bo ja czegos nie rozumiem...Zrobilas test ten sam co kiedys tzn nasikalas na ten sam czy po prostu tej samej firmy test zrobilas i wyszla druga kreska..?

tej samej firmy kupiłam nowy, no bez przesady ale kto sika drugi raz na ten sam test ? Chodzi też o to że te prawdopodobieństwo mojej ciąży jest naprawdę nie wielkie, dlatego ten wczorajszy test trochę mnie dziwi ;/ a jak zrobie miesieczna przerwe to jak by nie bylo wplyw na ta antykoncepcje to bedzie mialo

wiesz pytam bo po prostu ludzie na kafe czasami maja takie beznadziejnie glupie pomysly he... Wydaje mi sie ze nie masz czego sie obawiac skoro bierzesz tabletki anty... Temperaturke mierzylas?A po jakim czasie zobaczylas ta driga kreske na tym tescie ? Skoro dostalas krwawienie z odstawienia to wydaje mi sie ze nie ma co mowic o ciazy...Ja bardzo czesto robilam przerwy w braniu tabletek anty.. jedyny wplyw zero seksu bez zabezpieczenia.. a tak to nic sie nie dzialo... Moze jeszcze z rana jutro powtorz test dla pewnosci i zobaczysz jak wyjdzie jedna kreska to nie jestes w ciazy na bank

może tak zrobie, ta kreska do 5 min się pojawiła, więc w tym czasie co powinna.. no ja na szczęście takich pomysłów nie mam, chciałam zrobić bete ale u mnie robią ją tylko przez godzine i rano, co mi nie pasuje, a nawet jak bym poszla jutro to wynik bylby na piatek, wiec to i tak nic mi nie daje, bo tabletke musze zarzyc jutro... mierzyłam ale wcześniej tego nie robiłam przed okresem było 37,6 a wczoraj 37,4 ale nie mam z czym tej tem porównywać

Gość mam 5-cio letniego synka
dziewuch,czytam cie i smiac mi sie chce.zakladasz juz ktorys temat z koleji i sama z siebie robisz idiotke.to twoje wczesniejsze tematy ktore czytala wiec postanowilam tez zabrac glos http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5428479&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5427709 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5428112

Witam, Tabletki Gynalgin na pewno nie miały wpływu na nasilenie miesiączki ale Pani wątpliwości powinny być rozstrzygnięte badaniem ginekologicznym. Wizyta u lekarza jest konieczna. Pozdrawiam, eRzecznik Polpharma eRzecznik Polphama to Ekspert, który odpowie na Twoje pytania dotyczące problemów grzybiczych i udzieli Ci profesjonalnej porady. Jeżeli masz więcej pytań do Eksperta zapraszamy na stronę: www.leczpaznokcie.pl