Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinka21

Służba w Policji !! Ważne pytanie !!

Polecane posty

Gość Tinka21

Sprawa jest tego typu : Papiery do policji złożyłam już końcem października , dziś odebrałam sobie już skierowanie na testy , które mam mieć 9.12.2012 na 11 w Słupsku ! I tu zaczyna się moje pytanie : Jest możliwość zmiany miejsca zdawania tych testów czy jest to odgórnie już narzucone i koniec ? Jestem z małopolski dosłownie 1,5 h drogi od Krk i na prawdę bliżej miała bym do Szkoły Policyjnej w Katowicach . Drugie pytanie jest takie : Jaką zasadą kierują się w policji wysyłając mnie np później już do Szkoły Policyjnej na te 6 mies . bo znów nie ukrywam , że bliżej mam do Katowic niż do Słupska czy do innych miejscowości (Słupsk to jednak drugi koniec polski :/ ) . A co do zaświadczenia lekarskiego na te TSF to muszę mieć jakiś specjalny druczek z policji czy Pani doktor sama ma coś pisać ?

Gość no to czego
1. niestety nie da się. Egzaminy są organizowane w danych terminach w konkretnych ośrodkach i w tym terminie jaki masz wyznaczony w Katowicach w ogóle może nie być testów. 2. niestety tu też nie masz wyboru. zazwyczaj dla całej grupy z danego naboru z województwa (ile tam was jest - 80 czy 100 osób) jest wybierany jeden ośrodek w Polsce, gdzie jedziecie wszyscy i tam odbywacie szkolenie - od początku do końca.

Gość no to czego
zaśw może być na druczku lekarskim, ale musi być napisane, że w tym terminie możesz przystąpić do egzaminów sprawnościowych.

Gość no to czego
Chwdp, gamoniu, słownik do łapy weź :D! I jak powszechnie wiadomo jest to skrót od: chcę wstąpić do Policji, więc uważaj żebyś nie wyskoczył z takim tekstem prz łysych kolesiach co to tacy mocni w grupie a na przesłuchaniach płaczą :D.

Gość no to czego
tak nisko, że nie ogarniesz :D - ale jak ci ktoś w ryjek przywali, to zaraz będziesz szukał pomocy przekopując dno i 3 metry mułu :D

Gość flamencja
Ja zmieniłam miejsce i termin zdawania...

Gość no to czego
Jagódko, a kto będzie za to płacił :D?

Gość no to czego
flamencja - wierzę, ale tylko pod warunkiem, że w tym terminie były gdzieś indziej organizowane testy i były wolne miejsca. teraz nabór jest ogromny i chętnych 10 na miejsce, więc mało prawdopodobne, żeby ktoś coś "wolnego znalazł". przynajmniej nasze kadry się w to nie bawią

Gość flamencja
nie było żadnego problemu testy miałam na październik w Pile , polecono mi napisanie podania do komendanta o przeniesienie terminu i miejsca i złożenie go wraz ze starym skierowaniem.. najlepsze jest to że złożyłam dwa dni przed egzaminami... Potem znów dostałam telefon że mam do odebrania nowe skierowanie. I jestem już po testach które odbyły się 24 listopada w Słupsku

Gość fading awayyy
chcesz iść do policji i już na samym początku nie pasuje ci miejsce, bo za daleko od domciu? :o to na bibliotekarstwo ciapo idź a nie do służb mundurowych :o 🖐️

Gość no to czego
U nas dwie osoby starały się o zmianę egzaminów (bez zmiany terminu) i się nie dało (dolnośląskie), więc piszę co wiem. Ale widać, że warto podpytać w kadrach u siebie, bo może będzie szansa coś zmienić :). Autorko - telefon w dłoń i kop na szczęście ;).

Gość flamencja
no ja znów Zachodniopomorskie , ale fakt trzeba próbować

Witamy.
Jesteśmy firmą zajmującą się od ponad 10 lat testami do Policji. Posiadamy wszystkie materiały które pomogą wam zdać testy do Policji za pierwszym razem. Mamy ponad 37 tyś pozytywnych opinii na największych forach policyjnych i nie tylko. Oczywiście mamy wszystko legalne w przeciwieństwie do innych osób, oczywiście wszystkie papiery możemy przedstawić. 

Nasze materiały testy do policji zawierają:
- aktualny test wiedzy ogólnej z odpowiedziami (aktualizujemy na bieżąco)
- multiselect z nowym profilem policjanta - nie te stare ponad 560 pytań, nowe zadania poradniki itd
- cechy policjanta, wady, zalety itd
- testy które są w poradni zdrowia psychicznego (matryce ravena, test niedokończonych zdać, wyjaśnienia pojęc itd)
- testy na rozmowę kwalifikacyjną wraz z odpowiedziami
- i inne poradniki, dokumenty, wnioski 

Wszystkie testy są sprawdzone w 100% o czym świadczą opinie

Chcesz zdobyć nasze testy pisz lub dzwoń

Jarosław Sokołowski

testydopolicji@op.pl
tel 666 194 944 w godzinach 10-17 prócz weekendów i świąt
gg 6775028

Zapraszamy