Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriankaa

są tu kobiety które uwiodły zajętych mężczyzn? jesli tak to WEJDŹ !!!

Polecane posty

Gość kafeteriankaa

i opisz mi całą swoją historię. jak to się zaczeło, jak go uwiodłaś i jak to się skończyło

Gość wedrujackusloncu
Ja nie lubie sie dzielic, wiec uwodze wolnych.

Gość kafeteriankaa
rozumiem. jednak chce sie dowiedziec jak to robią kobiety ktore uwiodly zajetego

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
pocaluj w doope

Gość a ty co wypracowanie
masz napisac?

Gość to ja?......
Nie wiem, czy można tak o mnie napisać, ale.... no więc - nie planowałam nikogo uwodzić. Po prostu rozmawiałam, potrzebowałam rady, bo on się na czymś znał, a ja nie.. później się dowiedziałam, że od dawna mu się podobałam, a jego związek to były wieczne kłótnie, zrywanie, godzenie się... Dobrze mi się z nim rozmawiało i... po prostu czekałam, jaką podejmie decyzję, nie zrobiłam nic, dopóki nie dowiedziałam się, że z nią zerwał. Czasem tak wychodzi, po prostu. Dobrze nam razem i nie kłócimy się.

Gość Julis!!03
No uwiodłam... Żonatego. Były spotkania, wylądowaliśmy w łóżku... Tyle, że ja pojęcia nie miałam że on żonę ma bo "zapomniał" mi o tym wspomnieć. No i kto wie ile by to jeszcze trwało gdybym go przypadkiem w centrum handlowym nie spotkała z kobietą pod rękę i dzieckiem... Podpytałam parę osób no i faktycznie wyszło że zaobrączkowany.. Od tamtego czasu ani ja ani on nie odezwaliśmy się do siebie. Ot koniec historii i nie trudno się domyślić że nieźle po tym odchorowałam bo nie należę do tych które celowo związki rozbijają