Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiss

Jerozolima w grudniu 2012

Polecane posty

Gość swiss

Witam. Czy byl ktos z was w ostatnim czasie w Jerozolimie np. z Sharm el Sheik? Czy wycieczki sie odbywaja i czy jest bezpiecznie?

Gość swiss
Czy was tak jak mnie też swędzi rowek?

A tak na serio, to jest tam bezpiecznie pod warunkiem że nie wyjdziesz poza obręb kurortu. Wyjście poza mur ozdobiony drutem kolczastym, tylko na własne ryzyko.

Gość xsvfvv
ja bylam we wrzesniu. tego samego dnia, w ktorym jechalam byl jakis atak na granicy, ale ja nic o tym nie slyszalam, ale za to moj brat szalal ze strachu... jesli masz jakies konkretne pytania to napisz. wroce ze spoaceru i ci odpowiem.

Gość swiss
xsvfvv - a oplaca sie tam wogole wybierac? dzieki za odpowiedz.

opłaca się, jednak w ciągu jedengo dnia nie da się wszystkiego zobaczyc wszędzie krotko, zeby jak najwięcej miejsc zobaczyć

Gość swiss
no to jak zydki nie rozpetaja III Wojny Swiatowej w najblizszym czasie to pojade :)

Gość xdgth
jesli jestes jakos super zainteresowana jerozolima to taka wycieczka nie spelni twpich oczekiwan. ja bylam obok i po prostu chcialam zobaczyc te wszystkie najwazniejsze miejsca i mnie to w zupelnosci wystarczy. a jestes pewna, ze teraz wciaz organizowane sa wycieczki fakultatywne do jerozolimy? teraz jest tam 'goraco'...