Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jdajw

tez odczuwacie beznadziejnosc zycia?bieda,glupota ludzi

Polecane posty

Gość Jdajw

Brak pracy,mam 28 lat i chyba nawet dziecka nie bede miec bo za co i gdzie?na mieszkanie szans brak ech

Gość lekuimle
hmm mentalnie jestem na tym samym etapie co ty..;/

Gość hjghi87
Oj znam ten ból. Ja mam 27 lat jestem facetem, firma mi się nie kręci za niedługo wchodzę na normalny ZUS i 1000zł skladka, raczej splajtuję bo teraz jest lipa a co dopiero później. Do tego pracy dookoła nie ma, rozwożę CV, rozdaję podania gdzie się da i cisza. A nawet gdyby mi się udało to ile dostanę ? 1500zł ? jak utrzymać rodzinę za taką kasę.

Gość mam podobne odczucia
z tym ze jestem starsza,nie mam faceta,ani dziecka i zero szans na normalna rodzine. mam kiepsko platna prace,nie mam mieszkania .

Gość Jdajw
Tez mieszkasz z rodzicami?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kilka dni temu byl juz podobny temat i byly tez inne na ten temat

Gość hjghi87
Ja mieszkam z rodzicami ale mam o tyle dobrze że mieszkamy w domu dwurodzinnym. Mam całe poddasze dla siebie i urządziłem sobie tutaj mieszkanie, dorzucam się do rachunków i jest git i w tej kwestii jest super. Mam też dziewczynę która się jeszcze uczy i nie pracuje a nie wiadomo czy po szkole od razu tak pracę złapie wiadomo że jest ciężko a będzie jeszcze gorzej. Ogólnie jedna wielka beznadzieja.

Gość Jdajw
My mamy 2 pokojowe male mieszkanko a ja malenki pokoj ech

Gość hjghi87
Ja w sumie mam plan na wiosnę. Zatrudnię się jako fizyczny pracownik przy pomocy ogólnobudowlanej , tam stawki zaczynają się od 10zł/h na rękę i będę zasuwał od 7-17 to jakaś lepsza kasa wpadnie ale znowu człowiek cały dzień zapierdziela fizycznie i po paru latach kręgosłup może się nam nie odwdzięczyć za to. Normalnie to wszędzie płacą bardzo marnie, naprawdę bardzo marnie. Zastanawiałem się też nad wyjazdem za granicę.