Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abuabau

przewijak taki usztywniany na łóżeczko przydaje się ???

Polecane posty

Gość abuabau

czy jest to przydatna rzecz ??? czy zakłada się go i sciaga w razie przewijania i nie zajmuje miejsca ?

Gość nie podpisze sie
jaki?

Ja mam przewijak na łóżeczku cały czas, nie ściągam go. W niczym nie przeszkadza a bardzo wygodnie przewija i przebiera mi się na nim dziecko. Też się zastanawiałam czy warto to kupić, ale w końcu kupiłam i nie żałuję ;)

Gość abcdefghkobieta
ja mam taki przewijak. dziecko ma ponad 4 miesiące i nadal używamy, choć synek jest bardzo długi i przestaje się już na nim mieścić :) na początku nie zdejmowaliśmy wcale, teraz ściągamy na noc bo mały kopie w niego nóżkami ;) koszt to jakieś 50zł więc zdecydowanie warto bo bardzo wygodnie przewija sie maluchy na takiej wysokości a nie gdzieś na łóżkach.

Gość N. Weigle
Wygodniejszy, moim zdaniem, jest nieusztywniany (elastyczny) kładziony na zwykłą komodę równolegle do ściany, ale jak ktoś nie ma miejsca to i ten sztywny na łóżeczko będzie dobry. Jak dziecko podrośnie i zacznie się przemieszczać w łóżeczku albo wierzgać nóżkami to będziesz musiała ściągać, bo inaczej będzie uderzało o ten przewijak.

też uważam że warto, u nas się sprawdził i przez pierwsze miesiące nie ściągaliśmy go z łóżeczka

Gość dla mnie jakos za
dla nas super.dopoki dziecko sie przewija i karmi w nocy to super.ale sa osoby ktore obyly sie bez tego .ja sobie nie wyobrazam.mam drugi w lazience