Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość All for you

Czy ksiadz da mi rozgrzeszenie?

Polecane posty

Gość All for you

Przespalam sie kilka raz z zonatym. On zona ja sama. To co zrobilam bylo glupie za duzo alkoholu i tyle. To nie jest jego wina bo i ja chcialam. I mam pytanie czy ksiadz da mi rozgrzeszenie po takim czyms?

Gość gtrgtrgtr
nie

Gość All for you
Dlaczego?

Gość zupa solanka
Jesli zalujesz i skonczylas z tym, to da na pewno

Gość NNNNNNNNNNYYYYYYM
rozgrzesz sie sama,jak to powiesz farozowi to jeszcze cie zgwalci-to najwieksze antyhrysty jakie ziemia nosi

Gość All for you
Tylko ja tego nie zaluje co zrobilam. Gdybym mogla powtorzylabym to kolejny raz

Gość All for you
Zabawne naprawde

Gość zupa solanka
Warunkiem otrzymania rozgrzeszenia jest szczery zal za grzechy. Jesli nie zalujesz, to jaki jest sens spowiedzi?

Gość przystojny z krakowa
nie da ci bo sprzedajesz na allegro wibratory

Gość Yrena Cipecka
z reszta wez sie zastanow, jak myslisz, czy faktycznie ci wszyscy ludzie ktorzy co tydzien zapierdalaja na spowiedz to na serio zaluja swoich grzechow? A skoro zaluja to dlaczego za tydzien znowu przylaza z tymi samymi? I skoro sa tacy pobozni, to czemu w ogole grzesza? I czy ktos kto grzeszy ( czyli robi cos "zlego" celowo ) moze w ogole tego zalowac? Nie, to hipokryci, ktorzy sami sobie wmawiaja, ze trzeba zalowac, ale w glebi duszy to nie zaluja. Gdyby tak bylo to kazdy czlowiek musilby zalowac, ze przeklnal, zeby sobie ulzyc w stresie, ze obgadal kolezenke, ktora mu zrobila swinstwo, ze uprawial sex, masturbowal sie itd przeciez to zaprzeczenie samego siebie, kurwa nie czaje celowosci czegos takiego jak spowiedz. Jest 21 wiek, a ja mam jakiemus obcemu frajerowi zwierzac sie ze swoich sekretow i jeszcze za nie przepraszac?

Gość lskbcnk.
dla mnie to jest tymbardziej bez sensu, bo trzeba niby zalowac za swoje grzechy, ale ja NIE zaluje za to, ze np. uprawiam sex przed slubem. To jest chore zmuszac ludzi do... przepraszania za zycie? I to jeszcze jakiegos obcego starego pryka, ktory na bank sobie trzepie i za to nie przeprasza, ani tymbardziej mi sie nie zwierzy

Gość gizzzmo
a po chuj ci to

Gość Spokojna głowa!
Ksiądz to zrozumie bo sam jedzie na tym samym wózku.Zapewniam ze otrzymasz rozgrzeszenie, bez obaw!

Gość myslisz ze jak dostaniesz ro
to nie będziesz cierpieć z powodu grzechu to sie mylisz Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. Zlekceważenie fatimskiego orędzia, odrzucenie Dekalogu i Boga pogrążyło ludzkość w moralnej otchłani, a w konsekwencji doprowadziło do wybuchu II wojny światowej. Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej. Ta straszna wojna była konsekwencją zła, które nagromadziło się w Europie i w świecie. Bóg pozwolił ludziom skonsumować owoce ich grzechów, aby doprowadzić ich do opamiętania i nawrócenia. 1937 roku Rozalia Celakówna ma wizję; [patrz ksiązka -Rozalia Celakówna ''Wyznania z przeżyć wewnętrznych'']'' Patrz dziecko , uważnie na to, co się dziać będzie. To co teraz widzisz stanie się niedługo rzeczywistością. Nastaną straszne czasy dla Polski. Burza z piorunami oznacza karę Bożą, która dotknie Naród Polski za to, że ten naród odwrócił się od Pana Boga przez grzeszne życie. Naród Polski popełnia straszne grzechy i zbrodnie,a najstraszniejsze z nich są grzechy nieczyste , morderstwa i wiele innych grzechów''[str. 40]. Zostało też , zpowiedziane zniszczenie Warszawy 30 lat temu gospa prosiła o modlitwe pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy w rwandzie wybuchła wojna domowa Zwykli obywatele byli nawoływani do mordowania sąsiadów i tych, którzy odmówią brania udziału w mordowaniu. Większość ofiar zginęła w miejscu zamieszkania, często z rąk swoich sąsiadów, od maczet używanych przez bojówki. Całkowitą liczbę zabitych oceniano na od 800 000 do 1 071 000.