Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutkaaa

Bolesny seks, czy już zawsze?

Polecane posty

Gość lutkaaa

Mam problem. Moim problemem jest ból. Za każdym razem kiedy dochodzi do stosunku. I utrzymujący się później przez jakiś czas po stosunku (plus często pieczenie) Robiłam badania, i USG i cytologię, miałam gdzieś po drodze jakieś infekcje, ale wtedy bolało mnie jedynie bardziej. Po kuracji wyniki były super, i nic nie powinno mi być. Ale wciąż jest. Boli mnie za każdym razem, kiedy partner we mnie wchodzi, często też już w trakcie, nawet jeśli staramy się żeby było bardzo łagodnie. Ja już nie wiem co mam robić. Jestem młoda, mam 21 lat, i chciałabym się cieszyć z seksu, a nie mogę. Mam orgazmy itd. Ale to raczej jak szukanie przyjemności w bólu. Daleko mi do skłonności masochistycznych. Chciałabym żeby się to kiedyś skończyło, ale już po prostu tracę nadzieję...

ja też miałam ten problem, ciągnął się za mną baardzo długo. w skrócie - grzybica, czy jakieś inne cholerstwo. szłam do lekarza, który przepisywał mi leki, wybierałam je, i za krótki czas nawrót. w końcu jakiś mądry doktor stwierdził, że musi wyleczyć i mojego faceta, bo być może od niego się cały czas zarażam (a on ode mnie) - w skutek niedoleczenia straciłam miliard przyjemnych seksów. nie musisz iść z facetem razem do lekarza, wystarczy, że powiesz, żeby jemu też przepisał leki :)

Gość lutkaaa
Ale napisałam, że nawet po całkowitym wyleczeniu tych infekcji i tak mnie boli...