Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktosiam.

Jak Wam sie podoba taki projekt domu ??

Polecane posty

Dla mnie liczy sie funkcjonalnosc wnetrza , z zewnatrz wyglada Ok ale jaki jest w srodku?

w srodku nie wiem, wybieram projekt na zew.Bardzo mi zalezy na tarasie wokól domu, od zawsze o takim marzylam. Wiem, ze powinno nbyc funkcjonalne w srodku

Gość ertyuklkjfds
chyba nie projekt a technologia? Osobiście wolałabym albo z bali litych albo murowany szkieletowy odpada ponieważ kosztuje tyle samo co murowany a nie jest tak trwały, do tego te domy są dosyć zimne tj szybko wyziębiają się, w środku wykłada się boazerią albo płytami kartonowo-gipsowymi co jest bez sensu.

Gość beznadziejny ten dom
moim zdaniem

tak, to jest taki dom w amerykańskim stylu - uboga wersja ja akurat zadaszony ganek tez lubię, ale brać cały dom ze względu na ten jeden element - przesada;)

Gość L.klementyna
Najpierw znajdź funkcjonalny projekt a dopiero potem patrz na elewacje :O A twarzą to mozna doprojektowac.

Gość marze o takimm
wedlug mnie jest przepikeny

Gość mi sie nie podoba
taka wiejska chata z lat trzydziestych, tylko przerośnięta

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dla mnie jest piekny :)

Gość powiedz ze jak
z zewnatrz b ladny

ja niestety ? albo stety ?kieruje sie tylko i wylacznie marzeniem, bo od lat marze o takim domu zadaszonym, z tarasem wokół . Jedyna modifikacja jaka chce wproadzic to na 1 pietrze balkony takze wkoło. Tak , macie racje, tekie domy gdzie wypatrzylam w amerykanskim filmach i wiele wiele lat minelo a mi nadal sie podoba. Dla mnie moze byc uboga wersja, nie chce zeby na zew piekne wygladał. Chociaz dla mnie jest przepiekny :) Z mężem odkladamy kazdy grosz na budowe domu, mysle ze za dwa lata bedziemy mogli realizowac projekt. I prawdopodobnie będzie z bali, bo mamy mozliwosc zalawic sobie taniej.