Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety są przereklamowane

Nie rozumiem dlaczego kobiety zakochują się w draniach

Polecane posty

Którzy są dla nich wymagający, niedobrzy, którzy je krytykują, przecież to nielogiczne, czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć? Czy kobieta nie powinna kochać kogoś przy kim czuje się bezpieczna? Czy może kobieta myśli, że jak facet jest czuły to jest taką ciapą i nie obroni w razie potrzeby?

Gość zanetkaa93
Nie wiem czemu, ale osobiście też zawsze ciągnie mnie do draniów i to w nich się zakochuje

Gość i kota można na
śmierć zagłaskać :D a czuli faceci to są ciapy :D

Gość Zainteresuj się darwinizmem
A się dowiesz. Kobiety z ewolucyjnego punktu widzenia to chodzące inkubatory, których głównym cele jest znalezienie odpowiedniego faceta - to na samicach opiera się cały dobór naturalny. Gdyby wybierały introwertyczno-emocjonalnych nudziarzy, to parę pokoleń a nasz gatunek zostałby zdominowany przez szympansy.

To dlaczego to nie jest oficjalne wpajane młodym ludziom, a w bajkach jest połowiczna prawda? Tak mężczyźni chcą na matkę swoich dzieci piękną i dobrą kobietę, która da zdrowe potomstwo i się nim odpowiednio zajmie, ale kobiety nie chcą dobrych królewiczów. Dlaczego kobiety są wybielane?

Gość kobiety są wybielane bo
Bo co powiedzieć małemu Jasiowi? Że wszystkie kobiety to koorwy łącznie z twoją matką? Jeśli mądry sam to szybko odkryje, jeśli nie to tych słów i tak nie weźmie sobie do serca 🖐️

a ja rozumiem. po prostu tzw dranie nie zamieniają się w skaczące pieski, nie starają się przypodobać, nie zabiegają o jej względy, krótko mówiąc są bardziej męscy niż ci którzy zachowują się tak jak wcześniej wymieniłem

Gość papua nowa gwinea
Skoro to mechanizm ewolucji to dlaczego faceci tego nie pochwalają?

Gość adje;fae
faceci pochwalają,cioty z kafe to nie faceci