Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka stara jesteeeem juz

Pamiętacie taką piosenkę My dziewczyny zgrana paka pogrążymy ród chłopaka

Polecane posty

itd. ? to się spiewało w podstwowce jakies 13-17lat temu

Gość anuniaaaaaa
ja byłam w podstawówce 8 lat temu i też się to śpiewało :classic_cool:

Gość o ja lelelle
ja mam 19lat i też to śpiewałam w podstawówce :O

to napiszcie mi jak pamietacie, jak to dalej leciało? znacie jakies podobne jeszcze piosenki? :)

Gość chopak30
:D nie znam tego.. U nas chyba się tego nie śpiewalo.. No chyba że to jakaś podziemna nutka dziewczyn :D

Gość boshhh
My dziewczyny zgrana paka, My zniszczymy męski ród Upokorzymy chłopaka, Jak podskoczy damy w dziób. Ref. Bo chłopaki to dzidziusie,trzeba dawać im mamusie By ich do snu układały i pieluchy im zmieniały ... potem druga zwrotka którą nie bardzo pamiętam ale chyba tak: Ja Cie lu... ale wodą Ja Cie ko.... ale nogą Ja Cię ści.... ale drzwiami, Taka miłość między nami :D

Gość boshhh
a i znam jeszcze taka co sie spiewalo na koloniach, jakos tak to leciało: Na koloniach życie płynie. Na koloniach życie płynie, jak staremu po łysinie, jak staremu po łysinie. Już o 6 jest pobudka. Już o 6 jest pobudka, gimnastyka bardzo krótka, gimnastyka bardzo krótka. Po gimnastyce śniadanie. Po gimnastyce śniadanie, głodomory pędzą na nie, głodomory pędzą na nie. ... no i cała piosenka to opis dnia na koloni z przymrużeniem oka

Gość boshhh
i jeszcze jedna :D co sie śpiewało za dzieciaka na podwórku: Halo, tu Londyn, ona czarna, on blondyn Ona biegnie, on za nia Ona pada, on na nią Ona mówi "nie rób tego" On wyciaga metrowego Ona mówi "powiem tacie" A on na to ściaga gacie Ona mówi "krewka leci" A on na to "będą dzieci" Ona mówi "boli, boli" A on dalej ją pier...li :D

o to o koloniach też znałam:D dzieki za przypomnienie - a jeszcze bylo cos My lubimy fajnych chłopców marynarzy i sportowców, my lubimy w piłkę grać (albo jakostak(

Gość gość
ja mam 50 i też pamiętam

Gość gość
Kojarzę ten tekst o pogrążeniu rodu chłopaka, o felku i s****cym duchu również tylko znam nieco inne wersje (ale sens ten sam:P)

Gość gość
u mnie jeszcze hitem na wycieczkach było: hej, hej sokoły omijajcie mury naszej szkoły dzwoń, dzwoń po karetkę bo dyrektor wypił setkę :)

Gość gość
przypomiała mi się kolonia :D

Gość gość
heheheh też kojarzę większość tych piosenek, sprzed jakichś 20 lat ;)

Gość gość
My dziewczyny, zgrana paka, Pokonamy dziś chłopaka, Pokonamy męski ród, Jak podskoczą damy w dziób. Ref. Ja cie ko ale nogą, Ja cie lu ale wodą ja cie ści ale drzwiami taka miłość między nami Weź za rękę chłopca swego, Idź nad rzekę utop go, Jak utopisz krzyknij: Hej O jednego durnia mniej! Ref. Ja cie ko ale nogą... Bo chłopaki to lalusie, Im potrzebne są mamusie Do pieluszek przewijania, Smoczkiem gęby zatykania. Ref. Ja cie ko ale nogą... Ref. Ja cie ko ale nogą... Moja babcia jest kucharką, Robi kluski betoniarką, A mój dziadek jest górnikiem, Kopie węgiel pod śmietnikiem. Ref. Ja cie ko ale nogą... Tłusta plama na krawacie, Krótkie spodnie niby gacie, Marynara po kolana, To jest ubiór chuligana! Ref. Ja cie ko ale nogą... My dziewczyny takie słodkie Takie slodkie jak malinki A w malinach są chlopaki Takie wstrętne jak robaki Ref. Ja cie ko ale nogą... A gdy przyjdzie dyskoteka Chłopak już pod ściana czeka a gdy krzykniesz HEJO-HEJ O jednego chłopa mniej

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona