Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka.klmmemi

Mama zabrania mi chodzić na solarium :(

Polecane posty

Gość paulinka.klmmemi

Mam 16 lat i powiedziała ,że jak jeszcze raz pójdę to mi nie da pieniędzy na nic... Ona jest normalna? A sama czasem chodzi,a niby taka mądra...

Gość gfhfjghgy
widziałaś ja nago?

Gość bo masz 16 lat
i słuchaj matki pójdziesz na swoje wtedy róbta co chceta

Gość paulinka.klmmemi
i nie wiem jak się przed nia ukrywać bo zawsze po solarium wieczorem jestem czerwona i się orientuje :/ Mówi ,ze to nie zdrowe i mam dlatego nie chodzić ,ale mnie się nic nie dzieje jakoś od tego ... A blada wygladam tragicznie :(( Poza tym kiedy ja niby pojde na swoje ? chodze do liceum narazie...

Gość Ruda z Wyboru
jak chcesz dostać za pare lat czerniaka, a w najlepszym wypadku być w wieku 30lat pomarszczona jakbyś miała lat 50-60, to nie słuchaj matki i chodź na solarium. solarium nie daje ŻADNYCH zalet opalania się na słońcu, za to WSZYSTKIE takie same skutki negatywne spotęgowane kilkudziesięciokrotnie.

Gość Ruda z Wyboru
to że TERAZ nic ci nie jest nic nie znaczy. solarium JEST BARDZO NIEZDROWE, jakby nie to że jednak to biznes to dawno byłoby nielegalne.

Gość goggggaaa
Moim zdaniem powinnas w necie obejrzec zdjęcia kobiet - tych po 30-tce , które chodziły na solarke i porownać z tymi, ktore nie chodziły. Wierz mi skóra strasznie się starzeje, teraz tego nie zobaczysz ale za pare lat będzie przesuszona, zmmarszczki - nie warto, lepiej zainwestować w dobry balsam brazujący.