Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taką mam opienie123

Mam opinie ''puszczalskiej'' :(

Polecane posty

Gość taką mam opienie123

a nawet seksu nie uprawialam, nigdy nie pilam alkoholu i nigdy nie imprezowalam :O ktos chce mnie zniszczyc :(

Gość cermsdfd
skad wiesZ?

Gość mala mi12345676543wsx
spokojnie :) a gdzie chodzą takie plotki ? w szkole ile masz lat ?

Gość taką mam opienie123
slysze co ludzie mowia, ktos mi czasami cos powie, boje sie ze dojdzie to do profesorow na uczelni i bedą patrzec na mnie jak na dziwke :O kolejny minus - ubieram sie dosc odwaznie, teraz przystopowałam i zmienilam sie w szara mysze :O mam dwie podejrzane osoby ale nie wiem jak zdobyc dowody na to ze wlasnie one puszczają ploty :(

Gość mala mi12345676543wsx
olej to - ja juz bylam w swoim zyciu 6 razy w ciazy raz oddalam dziecko a raz wyjechalam zeby je usunąc za granice- oczywiscie wyjechalam wtedy na wakacje nad jezioro... ludzie sa wstretni zazdroszczą :)

Jak jesteś dziewicą i taką szarą myszką to dobrze ci tam. Sama widzisz, że lepiej korzystać z życia, niczym się nie przejmować i bawić się. Zacznij uprawiać seks. Skoro masz już taką opinię to i tak nie masz nic do stracenia. Poza tym to twoja cipka więc możesz robić z nią co chcesz i nie przejmuj się jakimiś prostakami, lamusami, prawiczkami z kompleksami i ciemniakami.

Gość a ja mam taką opinie
i bardzo dobrze, uprawiam seks z kim chce bo co mi szkodzi? Głównymi roznosicielami takich plotek są faceci bo akurat im się nie dostało :o

Gość hhhhhyy
studenciak - a ty kto ? jakis nowy projekt puszczalskiej szmaty ? :D

Gość mash8
a to prawda? to możespróbuj się zorientować kto Tobie tak źle życzy i zniszcz mu życie pierwsza zanim on zrobi to Tobie ;D

Gość soyal
a fe co za podłosc pewnie masz duzo kochankow z grypa?teraz sezon na lodowce w karpaczu wyjedz odpocznij ehehe ojej no pacz a oni stoja i kaszlajom eheid slaby zapłon albo kiepska rura obok i nie ciagnie