Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaassssdddde

Gdzie wziąć telefon w abonamencie?

Polecane posty

Gość aaaassssdddde

Chciałabym wziąć telefon w abonamecie, ale nie wiem gdzie się najbardziej opłaca?myślałam o play.

Gość patkaR33
W play jest najlepiej moim zdaniem :)

Gość aaaassssdddde
no właśnie myślałam ,żeby wziąć ten abonament za 49zł dla przenoszących numer, 350 minut do wszystkich sieci myślę,że by mi wystarczyło.

Gość gość
Uwaga! Oferta tylko dla osób prowadzących firmy: -Nielimitowane połączenia do wszystkich sieci w Polsce na komórki i stacjonarne - nielimitowane SMSy i MMSy do wszystkich sieci - pakiet 2GB Internetu LTE miesięcznie http://telefony.eprofitplus.pl/oferta.php?p=8752

Gość idb93
http://orange.pl/kid,4002009278,id,4004147703,article.html Witam serdecznie, zastanawiam się nad ofertą firmy Orange i myślę że zdecyduję :) Polecam zajrzeć na stronkę powyżej.

Gość katrina83
Sprawdź w T-mobile. Nie tylko dostaniesz fajny telefon, ale i na abonamencie nie zbankrutujesz. Obecnie T-mobile to jedyny operator, który nie dolicza praktycznie żadnych zwyżek do abonamentu. Nie to do u innych, gdzie za zwyżki dopłacisz spore kwoty.

Gość gość
Potwierdzam- na komórkomacie można znaleźć fajne rzeczy :)

Gość Lusianna
Już jakiś czas temu zdecydowałam się i najlepsza oferta na abonament z telefonem jaką uzyskałam była w Play. Wtedy byłam pewna, że nikt nie rpzebije mi tej oferty, ale jak jest teraz to ciężko powiedzieć :) CHoć jestem zadowolona ze współpracy z Play

Gość Marionetka3
Moim zdaniem najlepsze oferty na abonament z telefonem ma obecnie Play - play.pl/telefony/ Z własnego doświadczenia wiem, że nie opłaca się przepłacać i androidy dalej nam większy fun z użytkowania niż iphone nawet najnowszy iphone X. Choć jeżeli jesteś leniwym użytkownikiem i pragniesz prostoty to iPhony beda dla Ciebie idealne