Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latka bez energii

jestem zbyt zmęczona na zwiazek

Polecane posty

Gość 26latka bez energii

odkad pracuje zupelnie mi zobojetnial fakt mojej samotnosci.jako studentka balowałam,chodziłam poznawac nowych ludzi (i tak nic z tego nie wynikalo poza krotkimi nic nie znaczcacymi znajomosciami) a teraz po 8 godzinach jedyne czego chce to zeby mi wszyscy dali spokoj,ogladam soie amerykanskie seriale czy gram w gry słowne. Nie mam ochoty umawiac sie na randki,chce wrocic do domu i polezec w dresie i bez makijazu.w weekendy spie,gotuje cos,ogladam seriale,czytam,zalatwiam sprawy,robie zakupy...i zupelnie mnie nie martwi ze nikt nie pisze i nie dzwoni.stalam sie odludkiem. boje sie,ze przez to zostane sama i kiedys zacznie mnie to bardzo bolec.bo juz nie szukam towarzystwa i nie wiem czy jestem w stanie zbudowac zwiazek,w ktorym bym duzo z siebie dawała.Chcialabym,zeby tylko ktos byl obok,ktos z kim moglibysmy na siebie liczyc,ktos do przytulenia,ktos kto nie bedzide chcial zebym wygladala pieknie i robila mu obiadki,czy prala gatki.mozecie mowic,ze jestem leniwa,a ja wiem,ze nie mam sily juz po pracy,ot. co mozecie mi poradzic w tej sytuacji?

Gość nic na siłę
Skoro nie masz siły i ochoty to daj sobie czas na adaptację do nowej sytuacji.

Gość fgtytr
ja mam to samo, tyle że mam 18 lat....też mnie to przeraża że nie potrzebuję nikogo koło siebie, chcę spokoju w samotności

Gość 26latka bez energii
lacze sie w bolu poprzedniczko ludzie maja tyle energii po pracy a ja chce byc sama..nie wierze juz,ze znajde kogos w sam raz dla siebie ..

Gość 5rtj6yu7ki7uy
mam podobnie, ale to chyba kwestia tego, ze praca stresuje i po pracy czlowiek cche po prostu spokoju gdytby dzwonili znajomi co chile i cos propoinoali, to by sie skorzystalo czasem, a jak nie dzwonia to w czasie wolnym nie ma sie sily zeby do nich dzwonic, tylko czlowiek sie delektuje tym, ze sie nic nie musi

tak to niestety wygląda dorosłość ... w normalnym stałym związku też sie odpoczywa, śpi, chodzi po domu w dresie i bez makijażu gotuje się, kiedy ma sie na to chęci i siły i tyle jak ktoś chce sobie żyły wypruwać i zostać perfekcyjną panią domu to ok, jego sprawa ale normalnie tak nie ma, nie martw się :) 1

Gość sdffghjkhjghgf
Tez tak mam, ale jak zaczelam uprawiac sport i chodze 3 razy w tygodniu na treningi mam wiecej energii w sobie, wysilek wyzwala endorfiny a dodatkowo spotykam sie tam z ludzmi i milo spedzam czas. Mimo to lubie dni kiedy po pracy przycgodze do domu, przebieram sie w wygodne rzeczy i leniuchuje do wieczora siedzac przed kompem. A gdy spotkasz kogos na swojej drodze i zaiskrzy to przestawisz sie na nowy rytm zycia.