Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja23x

Odzyskać chłopaka..

Polecane posty

Gość Ja23x

Cześć.. chciałabym się dowiedzieć, czy jest szansa, że odzyskam faceta, jeśli ma już inna.? Czy to juz jest spalona sprawa.? Bardzo go kocham i chce go odzyskać.. Co robić i czy wgl mogę cos jeszcze zrobić.? Proszę o szczere porady .

Gość Witam kobitki :)
nie odzyskasz go.. sama probowalam. Przeciez nie rzuci jej dla Ciebie, chociaz moze.. porozmawiaj z nim szczerze.

Gość Ja23x
dodam, ze powiedzial, ze chce nas obie bo kocha nas obie.. a w rezultacie ze mna zerwal... ona go oszukuje, wyzywa go i spotyka sie z innymi, a wybral ją.. wyslalam mu wszystkie smsy jakie ta laska mi pisala, zeby zobaczyl za kogo go ma, ale nie wiem czy to cos dalo, bo od 3 dni nie pisze ani nie dzwoni.. w piatek mielismy sie spotkac, myslicie, ze przyjedzie, skoro nie odwolal spotkania i nie powiedzial nie, a ze zobaczy czy bedzie .? Jak udowodnic mu, ze jestem wiecej warta , niz tamta .?

Gość Witam kobitki :)
to widzę gruba sprawa, chyba chlopak powinien przejrzeć na oczy, skoro laska leci z nim w kulki, ale tez przypadkowo jej nie wybrał. Moze chcial od Ciebie odpocząc ? Myśle, że przyjdzie w piątek, chociaz jest jeszcze troche czasu i moze sie rozmyslic. Trzymam za Ciebie kciuki Maleńka ;*

Gość Ja23x
bardzo dziekuje ;)). oby.. bo nie odpuszcze, nie ma podstaw , zeby mnie zostawiac.. nic zlego nie zrobilam, ani go nie oszukuje, ani nie męcze.. a ona jest nowa swieza i moze dlatego tak go do niej ciagnie... poza tym mamy zaplacony apartament juz na sylwestra i nic nie mowil o tym, ze go nie spedzimy czy cos, wiec moze teraz chce miec spokoj i w piatek przyjedzie i bedzie dobrze, nie wiem czemu sie tak oszukuje :(.

Gość Ja23x
bardzo dziekuje ;)). oby.. bo nie odpuszcze, nie ma podstaw , zeby mnie zostawiac.. nic zlego nie zrobilam, ani go nie oszukuje, ani nie męcze.. a ona jest nowa swieza i moze dlatego tak go do niej ciagnie... poza tym mamy zaplacony apartament juz na sylwestra i nic nie mowil o tym, ze go nie spedzimy czy cos, wiec moze teraz chce miec spokoj i w piatek przyjedzie i bedzie dobrze, nie wiem czemu sie tak oszukuje :(.

Gość gracz9876543210
dlaczego tak za nim szalejesz? jak długo to wszystko trwa? odpuść i idź się zabaw sama albo z koleżankami. a nóż może się ktoś trafi lepszy:D

Gość Ja23x
ale co jak dlugo trwa.?

Gość gracz9876543210
skoro RZUCIŁ CIĘ!!! to znaczy, że MA CIĘ W DU**E!!! Szukaj kogoś innego!

Gość Ja23x
oj matko.. to że facet zerwał, to nie znaczy, że ma w dupie i że już nie wróci.. ja nie prosiłam o stwierdzanie czy ma mnie gdzieś, bo to tylko on wie, a nie wy, tylko prosiłam o pomysły , co zrobić aby wrócił.. co przygotować na piątek o to mi chodziło ;).

Gość gracz9876543210
piątek jeszcze daleko a jak on jest z tamtą i mu dobrze, to po co się wtrącać.kto wie... może on lubi jak go dziewczyna okłamuje, zdradza i takie tam, a ciebie może mieć tylko na pocieszenie

Gość Ja23x
on o tym zacznijmy od tego nie wiedział, bo dopiero mu smsy wysłałam 3 dni temu i mogl w nie np nie uwierzyc.. wiec zapisalam je dla pewnosci w archiwum ;). a po 2 jakby bylo mu z nia tak super dobrze, to nie oklamywal by jej i nie mowil, ze chce nas obie.

Gość gracz9876543210
facet chce obie, bo jest niezdecydowany a jak jest niezdecydowany to jest niedojrzały:D

Gość gracz9876543210
ile ty masz lat? bo 23 to coś za dużo a tak na serio to masz 13? 14? 15? ...

Gość Ja23x
no to skoro chce obie, to raczej jest szansa, ze do mnie wroci, proste i logiczne, dlatego pytam jak go przekonac i tyle.. o nic wiecej nie prosze.

Gość Ja23x
jak masz zamiar mnie obrazac, to najlepiej wgl nie pisz, bedzie lepiej.. nie umiesz czytac ze zrozumieniem.? bylam z facetem 3 lata, tak mam 13 lat i poznalam go jak mialam 10 lat, na prawde madre.. w wieku 10 lat, to ja lalakmi w dom sie bawilam.. zastanow sie co Ty mowisz. dla Twojej wiadomosci, mam 21 lat i jestem na 3 roku studiow psychologicznych, moze dlatego mam tak duzo zrozumienia dla Mojego faceta..

Gość gracz9876543210
jest takie powiedzenie: jak coś kochasz puść to wolno. jak wróci należy do ciebie, a jak nie, to nigdy twoje nie było.

w moim przypadku powiedzenie sie sprawdziło :) chciał ode mnie odpocząć miał inną więc olałam. wrócił.

Gość Ja23x
tak, powaznie.? no dobrze, tylko ze ja sie musze streszczac, a raczej on, bo do sylwestra 29 dni, a nie mam zamiaru kolejnego spedzac osobno ;/. szczegolnie ze juz mam wszystko zaplacone i zarezerwowane, malo tego ja z nim studiuje, wiec widuje go co piatek na zajeciach i to nie bedzie fajne, jak ze mna nie bedzie :(. cos na piatek potrzebuje, nie wiem no jakies ciacho, lody, czy cos.. dajcie jakis pomysl.

Gość gracz9876543210
do alone 20: po jakim czasie jeśli można wiedzieć?

Gość gracz9876543210
pizzeria,. bilard, łyżwy, skałka wspinaczkowa...

Gość Ja23x
chce cos w domu , sama zrobic, zeby mozna bylo przy tym rowniej porozmawiac ;)).

Gość berta;;;;;
a ja uważam, że jak facet odszedł to należy dac mu wolny wybór a nic nie robic na siłę, ja się rozstałam z facetem, chciałam dac nam czas i co?tydzien po rozstaniu zaczał juz jezdzic na imprezy z moimi koleżankami i szukac nowej laski, a kiedy ja chciałam się pogodzic to już mnie olał kompletnie bo poznał nową laskę 9 lat młodszą ode mnie(ja mam 26) i nie ma żadnej możliwości bysmy się zeszli więc jeśli Twój wybrał tamtą to nic nie zrobisz żeby wrócił jesli on sam tego nie będzie chciał

Gość Ja23x
poki nie powiedzial, ze to koniec nie trace nadziei.. tylko sie nie odzywa i powiedzial, ze nie kocha, a to mogl powiedziec np w zlosci lub bo mial zly dzien w pracy lub w domu. nie powiedzial koncze z Toba czy cos.

Gość Po co dwa
razy wchodzić do tej samej rzeki? Raz nie yszło to jak ma być za drugim razem?

Gość Ja23x
bo mozna zawsze cos naprawic, zaczac od zera, wiedzac juz co bylo nie tak i co bylo powodem do zdrady itd..

Gość gość
Zwiazalam sie z Hiszpanem, to bylo ponad 3, 5 roku temu. Bylo to po skonczeniu studiow, poznalismy sie w Zakopanem, podczas miedzynarodowego kongresu esperanto. Zakochalismy sie, i ja po ponad 6 miesiacach zdecydowalam sie przeprowadzic. Moje zycie do czasu, jak znalazlam stala prace, toczylo sie. Nie mialam swoich znajomych, rodzina w Polsce, nie bylo za duzo forsy na rozwijanie swoich zainteresowan, na zwiedzanie, na weekendowe wypady. Wpadlam w rutyne pracy i powrotow do domu i czekania na niego. Byl to poczatek znajomosci, wiec uczucie bylo jeszcze swieze, wszystkie doznania byly takie nowe... Z czasem rutyna zycia codziennego ochlodzila nasze relacje, jednak nasza przyjaz w miare czasu sie umacniala. Szacunek rowniez, choc dochodzilo do glupich spiec z powodu roznicy kultur. Poza tym oboje mielismy silne charaktery, wiec czasami bylo naprawde trudno sie dogadac. Jednak on postanowił to zakończyć….. byłam rozbita…. Szukając pomocy trafiłam na maila perun72@interia.pl , jedna z kobiet pisała że dzięki rytuałowi miłosnemu u niego odzyskała swą miłość. Postanowiłam także spróbować. I udało się, chociaż już traciłam nadzieję : )