Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paucia22xzxzx

Różnica 8 lat w związku-to dużo czy mało?

Polecane posty

Gość Paucia22xzxzx

Jestem 22-latką i mam faceta 30-letniego (zadbany,przystojny itp).Moja przyjaciółka cały czas mówi,że to za duża różnica,że wg niej to tak max 4 lata mogą być.I cały czas tak nawija jakby nie miała innego tematu :/.

Gość Viola ..
Duża twoja przyjaciólka ma racje

Gość egfer
ja tez jestem 22 latką a mój facet ma 33 lata. Miedzy nami tego nie widac i nie czuc. :)

Gość ajajajaj
ja mam faceta o ponad 20lat starszego i zyjemy

Gość egfer
jak dla mnie to w zwiazku najmniej liczy sie wiek :P .. Ja tam się cieszę, że mam dojrzałego faceta. Przynajmniej jest mi w stanie zapewnić coś więcej.

Gość Paucia22xzxzx
8 lat to jest różnica w wieku ale nie jakaś masakryczna tylko taka ok :)

Gość Marcin_Śląsk
Moim zdaniem 10 lat jeszcze ujdzie ale w zachodnich krajach UE czy USA są jeszcze większe różnice między partnerami.Zwłaszcza że są kobiety które wyglądają na więcej niż mają i są zadbani faceci którzy wyglądają na mniej lat niż mają.

Gość śmigła
u nas w rodzinie kobieta jest starsza on ma 29 ona 37. co to komu przeszkadza. a jeśli mężczyzna starszy to tym lepiej. druga kuzynka ma 18 lat starszego ona 37 on 55.

Gość Adrenanina
między mną a moim facetem różnica wynosi 11 lat. I to jest najlepszy partner jakiego miałam i innego już nie planuję miec :P

Najważniejsze jest to czy jest wam z sobą dobrze??!! Jeśli obydwoje czujecie że jesteście dla siebie stworzeni to wiek tych 8 lat czy nawet 10 nie jest problemem.

Gość Anetka www
U nas różnica wynosi 8, prawie 9 lat. Z tym, że jesteśmy starsi po 30. Bardzo dobrze się dogadujemy. Nie wiem jak u Ciebie, jesteś młodsza, masz jeszcze prawo się wyszaleć, a twój partner może chcieć stabilizacji

Gość Marcin_Śląsk
Jak byłem w USA to widziałem 18-20 letnie laleczki z partnerami-facetami którzy wyglądali nawet na 40 lat a niektórzy mieli takie mordy jakby przesiedzieli w kryminale kilkanaście lat.Dziewczyna z twarzą aniołka i facet z mordą recydywisty komicznie to wyglądało :)