Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovefrombarcelona!!

Zakłamani źli ludzie. Co się z nimi dzieje ?

Polecane posty

Gość lovefrombarcelona!!

Coraz częściej dochodzę do wniosku, że nie pasuję do tego zakłamanego świata. Coraz częściej zauważam ile w ludziach jest złości i nienawiści. Jadąc w autobusie by będąc w szkole zauważam, że ktoś komuś dokucza, obgaduje, wyzywa.. Mam wrażenie, że ludzie z każdym pokoleniem stają się gorsi. Często słyszę rozmowy nastolatek. O czym rozmawiają ? O tym jakie to ich koleżanka ma brzydkie spodnie albo jaka to ona nie jest gruba albo coś podobnego. A nigdy zapewne nie zastanowiły się nad tym czy może ona nie ma wrodzonej otyłości.. Jeden by drugiego sprzedał by mieć tylko z tego korzyść ! Naprawdę nie rozumiem tego, co się wokół mnie dzieje. Ostatnio szłam sb ulicą i spotkałam kolegę, z którym chodziłam do klasy w gimnazjum. Nie ma możliwości żeby mnie nie pamiętał. On szedł z kolegą natomiast ja sama. Powiedziałam mu 'cześć' a no udał, że nie słyszy. Jeśli chodzi o mnie, a raczej moją urodę to oceniłabym się 9/10, stan materialny ? Nigdy mi niczego nie brakowało i tak jest nadal. Zawsze mnie było stać na najlepsze markowe ubrania i tego typu rzeczy ale nigdy, jeszcze raz powtarzam NIGDY się z tego powodu nie uważałam za lepszą, nie wywyższałam się. Jak można być tak podłym ? Co się dzieje z tymi ludźmi ?!

Gość gdgdf
mialabys ochote popisac na gg?

Gość vbvbnmnm
Doskonale cię rozumiem bo ja mam to samo, też nie wiem co się stało z naszym społeczeństwem, mam już troszkę lat bo 27 na karku i widzę że takie sytuacje jak opisałaś są na porządku dziennym. Ludzie to dzicz i bydło, nie odnajduję się tutaj.

Gość lovefrombarcelona!!
gdgdf oczywiście miałabym, podaj numer jeśli chcesz..

Gość gdgdf
45400801

Gość ja już w nikogo dobrego nie wi
Przez to całe chore z nienawiści, oburzające, przykre i bezkarne łajdactwo dobrzy, wrażliwi ludzie mają zniszczone życie lub nawet popełniają samobójstwo itp.

Gość ja już w nikogo dobrego nie wi
Bóg powinien usłyszeć me błaganie i na moje życzenie zabić tę okrutną część!!! Większość społeczeństwa, bo zdecydowana większość jest bezwartościowa i ma pogardliwy stosunek do innych, np. osób, które są obgadywane, ale obgadujących czy nawet plotkarzy szanują. W ogóle się ich nie potępia, ani nie wyklucza, za to ich ofiary- owszem.

Gość gargameel
widzę, że pasjonuje Cię Katalonia :)