Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka123

odswiezenie zwiazku

Polecane posty

Gość biedroneczka123

co moge zrobic, zeby zaskoczyc faceta? jak odswiezyc zwiazek?

Gość biedroneczka123
tylko bez wulgaryzmow i masakrycznych pomyslow..

Gość ryżowapanna
też miałam kiedyś problemy ze swoim związkiem. na szczęście wszystko ostatecznie skończyło się dobrze ;). mieliśmy kryzys w 3 lata po naszym ślubie i wydaje mi się z perspektywy, że to głównie przez pracę, która strasznie nas wtedy stresowała. zarówno kamil jak i ja żyliśmy coraz bardziej poza domem i przez to poza naszym związkiem spotykaliśmy się niby wieczorami, ale w milczeniu, zupełnie wypruci z życia. nie mieliśmy czasu dla siebie ani siły, żeby przełamać ten straszny schemat. w końcu na naszą czwartą rocznicę ślubu moi rodzice kupili nam weekendowy wyjazd. byłam z początku do tego pomysłu sceptycznie nastawiona, ale wszystko już było porezerwowane. moi rodzice działają często szybko i spontanicznie. weszli na accorhotels, zobaczyli, że jest fajny hotel w dobrej cenie i nam go od razu zabookowali. z początku nie wiedzieliśmy jak się zachować, kiedy nagle przez 3 dni spędzamy ze sobą czas i nie mamy naszej pracy, tylko siebie. potem jednak coś się w nas obudziło i zaczęło być tak jak dawniej ;). kiedy wróciliśmy do warszawy obiecaliśmy sobie, że już nigdy nie doprowadzimy naszego życia do postaci sprzed naszego rocznicowego wyjazdu. może też spróbuj takiej terapii?