Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jestem złą kobietą, żaden facet ze mną nie wytrzyma

Polecane posty

Gość IMO12370
Samuela powinna się wziąć w garść i porwać Fikuśnicę siłą, a nie płakać na Kafe, lub słaniać się niczym Pantofel. :classic_cool: 🖐️

Gość IMO12370
BluMen orginal "IMO dlaczego samuela?" To przez manie wielkości Ike. :classic_cool: A oni oboje z Fikuśną się nieźle popisali...

fiku mikuuu na co mi facet, który strzela fochy i mnei obraża nie pasujemy do siebei i tyle - Że co ?:D Widzę że trochę się tu działo .No właśnie IMO o co Ci chodzi że:A oni oboje z Fikuśną się nieźle popisali...

Gość IMO12370
Fikuśnico... Samuel zaczął płakać i się boczyć - "publicznie". Ty...Twoja odezwa - "spławienie", było także niesmaczne.

Gość IMO12370
BluMen orginal "IMO na serio były takie jazdy ,nosz przegapiłem" Było oderwać się od Lucyny i przyjść popatrzeć...popcornem dzieliłem. :classic_cool:

Gość IMO12370
fiku mikuuu "nie mam sobei w tym względzie nic do zarzucenia" Oczywiście Fikuśnico. Żadna nigdy nie ma. :classic_cool:

nigdy nei jechałam po samuelu, wręcz przeciwnie założyłam topik o tym jaka to ja jestem zła i niedobra jakby ktoś nie czytał wpisóW sMUELA NA KAFE żeby tez wiedział

A mogłaś Fiku zaufać naszej - mojej i Ikowej opinii n/t Samueli wydanej jakoś tak w sierpniu, byłaby czysta oszczedność czasu (chociaż w Twoim przypadku to pewnie bez znaczenia, jak wiadomo kafe czasu masz jak lodu) :)

Gość IMO12370
fiku mikuuu "(...)założyłam topik o tym jaka to ja jestem zła i niedobra(...)" Fikuśnico. :D My tu nie młokosy. Nawet 'Blu', pomimo, że traci męskość pod butem Lucyny, to nie da się nabrać na takie sztuczki. :D

Gość IMO12370
A Jezu! Zaraz mi się dostanie za dokuczanie 'Blu'. :classic_cool:

ja to w ogole nie wiem co sie na tym uczuciowym wyprawia. I w dodatku nie moge zasnac.

Gość IMO12370
Lucyno - tak kiepsko mi idzie, że z tego opanowania błędy robisz. ;) Iftarko - utulić jak poprzedniej nocy? :P

Może trzeba się nawilzyc żeby śmiałość przyszła, a grzeczność przeszła. Sposób trochę staroświecki, ale działa na jakieś 40%

Krasnal Ty na topie o dziewicach i starych pannach sie udzielasz jak tylko mnie na chwile zabraklo :P

IMO12370 BluMen orginal "IMO na serio były takie jazdy ,nosz przegapiłem" Było oderwać się od Lucyny i przyjść popatrzeć...popcornem dzieliłem. Inaczej byś IMO mówił, nie znasz Lusi ,trudno się od niej oderwać :P

" Sposób trochę staroświecki, ale działa na jakieś 40%" he he :) tylko żeby Fiku nie popadła w kolejny nałóg ;-)