Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linomaggg

LINOMAG W CIAŻY. Ktoś stosował maść???

Polecane posty

Gość linomaggg

Witam, Od kilku dobrych dni pojawiły mi się plamki na dłoniach i między palcami,wyglada to jak jakas grzybica,ale dużo poczytałam,pooglądałam zdjęcia i raczej jest to alergia na detergenty,mydło,płyn do naczyń,proszek itd... Dzwoniłam do ginekologa,polecił iść do dermatologa,ale u nas dostać się do niego graniczy z cudem,nikogo nie obeszło to,że jestem w ciąży,a prywatnie aktualnie nie mam takiej możliwości :( Pomyslałam sobie o maści linomag,kojarzy mi sie,że kiedyś miałam już cos podobnego i ta maść mi pomogła,bo bardzo natłuszcza,a te plamki są suche,tylko właśnie nie wiem czy w ciaży mogę użyć tej maści???? Jestem w 21 tygodniu ciązy.... Proszę o radę....Pozdrawiam

Linomagu nie stosowałam,ale wydaje mi się ,że raczej jest bezpieczny,bo malutkie dzieci tez można nim smarować.Ja mając uczulenie w ciąży smarowałam się sudocremem.miałam akurat pod ręką:)

możesz tez moczyć ręce w zrobionym przez siebie krochmalu.Ciepła woda+ maka ziemniaczana.

Gość linomaggg
Sudokremu wolałabnym nie,ponieważ wysusza,a mi ta skóra z suchości aż pęka :( Dzieki za odpowiedż ;))

No fakt,wysusza.Ten krochmal też.To spróbuj posmarować linomagiem,nie powinien zaszkodzić.

Gość gość
Podnoszę. Autorko pytania czy w końcu stosowalas ten linonag. Ja jestem w bardzo wczesnej ciąży ok 4-5 tydzień i bardzo się zastanawia czy mogę zastosować na sucha ranke która peka i wylewa sie krew. ?Dziękuj z góry za odpowiedz