Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P_R_A_W_I_C_Z_E_K_2_6

Jak to możliwe, że wciąż jestem prawiczkiem ! ?

Polecane posty

mam 26 lat zarabiam ok 4 tyś, nie jestem piękny ani brzydki taki przeciętny ubieram sie w dobre ubrania chodze na imprezy raz na tydzień, jestem wesoły no i mądry skończyłem studia co może być przyczyną ?

nieprawda ostatnio na imprezie rozmawiałem z dziewczynami fajnie sie gadało, ale pod koniec żadna mi nie dała swojego numeru :(

no dziewczyny piszcie coś co ze mną może być jeszcze nie tak ?

nie no ja tego nie rozumiem, a ostatnio siedziałem i pryszczaki garbate włazili z takimi laskami, że prawie mi łzy pociekły :P

nie jestem zaniedbany mam białe zęby, nie mam pryszczy włosy myje co drugi dzień, używam antyperspirantów i perfumów markowych :P więc to nie to, a no i nie jestem grubasem ani chudzielce taki średni raczej 180cm i 75kg

ciuchy nosze modne bo moja siostra mi pomaga wybrać co modne i dobre a pracuje w butiku i nie chodze w badziewiach. Sądze, że na moje buty czy same spodnie wydaje więcej niż 50% tutaj na całość :P

kąpie sie co dwa dni, a codzień myje dupe pachy i stopy bo zwyczajnie nie chce mi sie codziennie :P pozatym nie jestem jakimś spoconym spaślakiem praktycznie w ogóle sie nie poce.

nad wanną...

ale po co sie kompać codziennie ? nie wszyscy sie pocą i śmierdzą po całym dniu pozatym ja nie pracuje fizycznie i po calym dniu poprostu pachne jakbym wylazł z wanny :P

Gość zerznać dziada!!!
opusciło cię, chcesz zeby dziewczyna wyjezdzała pierwsza z nr telefonu?to ty powinienies poprosic, jesli nie to znaczy ze nie jestes zainteresowany.sama bym nigdy nikomu sie nie wpychala z nr tel (zakladajac ze bym byla sliczna i urocza), jak facet nie chce nr to znaczy ze mu nie zalezy

Nawet skarpetki zmieniam raz na 3 dnia, a gacie aż raz na tydzień, no chyba że są z paseczkiem od kupy

podszyw ale to ja proszę o numer dziewczyny ale żadna mi nie daje :( pozatym przed imprezą zawsze sie myje i świeże ciuchy więc skończcie z tym myciem.

Lubię czosnek :classic_cool: Jak to możliwe, że wciąż jestem prawiczkiem ! ?

Gość 22 letni prawiczek
Witam mam 22lat i jestem prawiczkiem kiedyś latałem na każdą imprezę która była, ale kiedyś byłem bardzo pijany i wygadałem się że jestem prawiczkiem, to był cios poniżej pasa. Wszyscy zaczęli ze mnie drwić teraz to już nie mam prawdziwych kolegów na imprezy nie chodzę od roku bo wszyscy się śmieją ze mnie, zrobili ze mnie kozła ofiarnego przestaję mieć ochotę życia miewam myśli samobójcze, a ja nie chcę znać dawnych przyjaciół unikam jak najgorszego wroga, najlepiej jakbym już nie żył:((