Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winko i papierosek

ale dzisiaj widziałam zaniedbana dziewczyne ...

Polecane posty

jechala tym samym tramwajem co ja, była bardzo otyła, podkreślam BARDZO, miała twarz zarośnietą tłuszczem, coś a la ta Grycanka blondynka, zrosniete brwi (wlasciwie to byla juz jedna brew, na cale czolo) i wlosy obciete na chłopaka, ale widać ze juz odrośnięte i w dodatku bardzo przetłuszczone, jakby nie myła ich kilka dni. Zero makijażu, nawet nie miala na sobie podkładu, bo twarz miała przebarwienia i gdzieniegdzie jakiś pryszcz był. W dodatku była ubrana jak stara baba. Powiedzcie dlaczego niektóre dziewczyny są tak zaniedbane? Ta co ją widziałam miala calkiem ładne rysy twarzy, gdyby schudła, zrobiła coś z włosami, ubrała się w jakieś kobiece ciuszki i się trochę podmalowala, to byłaby z niej naprawde niezła laska. A tak? dziewczyna wyglądala po prostu STRASZNIE...

Gość ula ula
typowa wiocha, obgadać ty zapewne nosisz różową kurteczkę i białe kozaczki?

Gość jestę studentę
No i co z tego, co Cię obchodzi życie innych ludzi?

Gość ula ula
a jęzor masz jak teściowa z kawału

Gość gewgerwfe
a co to za wyznacznik ładnego wyglądu makijaż? 90 % dziewczyn oszpeca się makijażem a nie poprawia urodę

Gość ula ula
,ładne nie musza taniej tapety nakładać

Gość genialne to
Cóż, ona jechała tramwajem wyjątkowo, a Ty jeździsz nim codziennie, masz świecące ciuszki z targu, tapetę na ryju, którą szpachelką nakładasz i pusto w główce jak w swoim śmierdzącym plastikiem portfelu :D

Gość ula ula
jednym słowem genialne to

Gość Hyacinth Bucket
A od kiedy to o zadbanej kobiecie świadczy makijaż? Może jest uczulona, bądź stosuje leki, dzięki którym NIE MOŻE się malować, ciężko Ci to zrozumieć?

Gość gewgerwfe
jako argumenty wymieniłaś m.in. makijaż więc teraz sama sobie nie zaprzeczaj bo wychodzisz na idiotkę

Gość jestę studentę
No i co z tego, że taka była? Co Cię to kurwa obchodzi, za przeproszeniem?

Gość ula ula
może życie jej się wali może straciła coś cennego, kogoś bliskiego... a ty jej pryszcze liczysz, debilizm

Gość soolkaa
noi to jest wlasnie to ja mam tradzik i zawsze musze nalozyc tapete inaczej z domu nie wyjde, dbam o siebie ale na tradzik nic nie poradze mam go juz 8 lat i jak jestem wymalowana to zle bo tapeciara i kazdy narzeka a jakbym wyszla bez makijazu to by bylo ze ale zaniedbana widac jej przebarwienia i pryszcze fuj :O

Gość jestę studentę
soolka - bo widzisz, większość ludzi nie zwraca na to uwagi, ale zawsze trafi się taka pusta baba, która nie ma własnego życia i musi się dowartościować "problemami" innych.

"Ta co ją widziałam miala calkiem ładne rysy twarzy, gdyby schudła, zrobiła coś z włosami, ubrała się w jakieś kobiece ciuszki i się trochę podmalowala, to byłaby z niej naprawde niezła laska. "- autorko czy Ty masz ciągoty homo że tak dużo czasu poświęcasz rozkminianiu urody osób tej samej płci?

wiesz..kazdy ma prawo chodzic ubrany jak chce i jak go na to stac...ja nie wyobrazam sobie wyjsc bez makijazu..jestem postrzegana za kobiete zadbana -taka juz jestem ..ale sa osoby ktorym nie zalezy na wygladzie i trzeba to zaakceptowc..

Gość ula ula
tak wygląda

Gość do miauczydeuko
to twój synek w stopce? Sliczną ma muszkę,Słodziak:P

Gość do miauczydeuko
Niuniek taki malutki;)

Gość dfgghhh
u mnie w pracy jest taka jedna strasznie ale to strasznie gruba dziewczyna, i nie mowcie ze kazdy grubas jest gruby bo choroba bo to bo tamto. ona poprostu duzo zre, caly czas jakies lodycze a gdy sa jakies urodziny lub poprostu mamy w pracy slodycze to ona pierwsza sie rzuca i je,

Gość wrzesniowy wrzos
kurcze myslam ze to dziecko ma cyckonosz pod szyja:) dziwna stylizacja do czego ta szczotka??

Gość jiojhioh;
dfgghhh a nawet jesli wpierdala bez opamietania, co cie to do chuja interesuje?:O

Gość werciakapa
ja to biję rekordy... :p raz wracałam z koni, ubrana nieco nieświezo... delikatnie mówiąc. I samochodem jechał znajomy z innym znajomym, ten drugi mnie nie znał... i podobno powiedział na mój widok co w stylu: o, juz żule na wiosnę wylegają na ulicę... A ja najlepsze że z tego polewałam tylko... :p mam totalny zwis na wyglad, potrafię chodzic brudna nawet...

Gość dfgghhh
a interesuje bo ten spaluch lekko ma 150 kg i 20 lat, zaraz zacznie chorowac, chodzic na zwolnienia, renty moze jakies operacje pomniejszania zaoladka ato wszystko za naszka kase bo grubas musi zrec swinika na sniadanie i codziennie tone cukierkow i pisz sobie co chcesz bo i tak bede gadac. ps w pracy takie grubasy ( mamy jeszcze jedna grubaske) codziennie sa u nas na tapecie.

Gość werciakapa
dfgghhh- dlaczego za waszą, to ona nie płaci sobie składki zdrowotnej? Mając 150 kg to raczej w ciaże nie zajdzie i nie bedzie 1,5 roku na zwolnieniu, martw się sobą moze