Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GAYowy20

utrzymuję mój związek w tajemnicy aby przejąć firmę rodziców

Polecane posty

Mój związek z ogrodnikiem Aleksandrem nie może się wydać, musze udawać perfekcyjny związek z Gabrielą. Wszystko po to aby odziedziczyć firmę rodziców. Mój brat Olivier konkuruje ze mną. Gra warta świeczki.

Dziś kolejna noc z Gabrielą. Aleksander wie o wszystkim. Przed współżyciem z Gabrielą, zawsze odbywam namiętną rozmowę z Aleksandrem. To pozwala mi lepiej się spisać się w łózku i zaspokoić ogromny temperamen G.

Zbliżenie z G. już niedługo. Cały czas mam w głowie obraz A. i tego o czym mówiliśmy. G. ma duży temperament. Zbliżenia z nią nie są dla mnie przyjemne, ale nie są tez nieprzyjemne. Cały czas myślę o A. i firmie i innych rzeczach jakie dostanę po zawarciu związku małżeńskiego.

Gość florence...
ale ciekawa historia! czekam na więcej!!! napisz coś o seksie z Gabrielą

Gabriela ma świetne ciało. To między innymi zasługa tego, ze nigdy nie je wiecej niż 1700 kcal. Ma również implanty silikonowe ale nie są duże i wyglądają całkiem naturalnie. Ma ładną naturalną opaleniznę - często odwiedza śródziemnomorskie plaże. Jest ciemną blondynką. Delikatne rozjaśnia włosy pasemkami. Ideał kobiety, cóż za pech, że jestem gejem i to piękne ciało jest mi obojętne. Jej twarz również nieskazitelna, piękne proporcje przypomina nieco Siennę Miller.

Aleksander ma taką pogodnośc którą odrazu zaraża, lubi żartować, niby to esteta ale niezdara z niego. Jest brunetem o śniadej cerze. Zawsze ma kilkudniowy zarost. Jest dobrze zbudowany, ma lekki brzuszek, dość mocno owłosiony. To mój ideał ze snów.

Dzisiaj robiłem to z G. Ale zaraz po tym pojechałem do A. i mieliśmy fantastyczne momenty w łóżku. Z G. było mechanicznie ale ona tak lubi wywiązałem się z obowiązku i mogłem się rzucić w ramiona A.

Gość lichtyujikol
a w jakim grasz brazylijkim czy meksykanskim serialu ?

Zostaję na noc w kalalerce u Aleksandra. Gabriela napisała do mnie, że czuje się nieziemsko i jutro chce znowu. Więc jutro znowu wizyta u niej, potem do A.