Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrryziona

co to moze byc?c cos mnie gryzie??

Polecane posty

Gość pogrryziona

Od kilku dni na wewnętrzych stronach dłoni pojawiają mi się swędzące miejsca tak niewyobrażalnie swędzące, fenistil nie działa, dziś zaczęłam zdzierać je pumeksem żeby nie oszaleć właściwie nic nie widać poza śladami po drapaniu - tylko takie drobne grudki pod skórą to TYLKO wewnętrzne strony dłoni, nigdzie indziej niczego takiego nie mam - ani na palcach ani na grzbietach dłoni, ani na rękach, nigdzie CO TO MOZE BYC? są jakieś uczulenia które działają tak selektywnie? jeśli coś mnie gryzie to czemu tego nie widzę i czemu tylko w te konkretne miejsca? ja zwariuję, zdarzyło mi się w życiu być pogryzioną przez pchły, pluskwy, meszki, bąki - chyba wszystko co tylko nasza polska natura moze zaoferować, ale TO jest gorsze niż cokolwiek co w zyciu czułam

Gość pogrryziona
zadnego nowego proszku, zadnej nowej substancji w domu ani w pracy, wszystko jest dokladnie tak samo jak tydzien czy dwa tygodnie temu starałam się zlokalizować źródło ale kompletnie nie mam pomysłu czego mogę dotykać tylko dłońmi niczym innym

Gość neneneneno
Świerzb???

Gość hm to moze byc rzeczywiscie
swierzbowiec, on ma to do siebie ze kurewsko i masakrycznie swedzi. zanim dostaniesz sie do lekarza to mozesz smarowac dlonie olejkiem herbacianym + wziac pierwszy lepszy przeciwailergiczny lek, typu amertil, allertec - cokolwiek bez recepty

Gość hm to moze byc rzeczywiscie
no i oczywiscie koniecznie lekarz! to co podalam to taka doraźna metoda zeby sie nie zadrapac, ale pewnie zanim sie dostaniesz to troche minie, dlatego napisalam jak mozna sobie z tym radzic. tak samo odkaz ubrania, mozesz sie myc w zelu z dodatkiem olejku herb.