Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NuNuNaNaNu

zwiazek po czasie ?

Polecane posty

Gość NuNuNaNaNu

jestem w zwiazku z facetem od ponad roku(dosc dziwna sytuacja, on z dzieckiem w trakcie rozwodu, starszy ode mnie o 15 lat) i od dluzszego czasu mam dobry kontakt z kolega z ktorym kiedys sie spotykalam(2,5 roku temu moze 3 lata). a ja nabralam mnostwo watpliwosci czy tkwic w tym bagnie co tkwie bo inaczej tego nie da sie nazwac. momentami mysle ze nie zasluguje na to, ze moge miec normalne zycie - tak mowi rozum. a serce nie pozwala mi odejsc... i go zostawic z tym wszystkim samego.

Gość ktoś pytał
poczekaj aż sdię rozwiedzie:D

odejdz nawet nie patrzac w tyl .Mogl sie najpierw rozwiezc, a nie zawracac komus tylek swoimi problemami . Na dodatek jest 15 lat starszy , ma dziecko ( z szacunkiem dla dziecka) i zawsze bedzie to sie za nim ciagnelo , jak smrod w gaciach. Wybiera sie sytuacje,ktore lepiej rokuja .

Gość ktoś pytał
w końcu zaczynacie myśleć jak faceci:)

Gość NuNuNaNaNu
Fakt to stało sie za szybko wszystko, mogl najpierw sie rozwiesc. Ale na chwile obecna tak to wyglada. Jego corka mnie uwielbia, nie wyobrazam sobie jakbym mogla ich skrzywdzic... a ja ? jestem szczesliwa.. ale mam coraz wiecej i coraz czesciej watpliwosci...

Gość ksfhdskg
byłaś kochanką ?

Gość NuNuNaNaNu
nie, zona odeszla 3 lata temu do innego

dziecko ma swoja mame i ojca.Ty nie musisz robic za ciocie , ktora wkrada sie w laski tatusia . Oni zyja i nie badz swietsza od ksiedza z paprocan :-P