Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotkinnn

JESTEM FARCIARA JAK MALO KTO

Polecane posty

Gość dorotkinnn

mam 27 lat. mam 5 letniego syna. z jego ojcem nie jestem bo nasza znajomosc to byla pomylka. od 2 lat spotykam sie z pewnym chlopakiem planujemy slub. nie kocham go tak jak to powinno byc ale jest dla mnie ogromnym wsparciem finansowym-utrzymuje mnie i syna, dal mi prace w swojej malej firmie. mimo wszystko uwazam sie za farciare- nie jestem super laska, mam "bagaz" a mimo to zainteresowal sie mna bogaty facet. jedyny problem to taki ze jego matka mnie nie znosi-uwaza ze On powinien miec "normalna" dziewczyne. co o tym myslicie?

Gość Gerwazy w Gumieńcu
myślimy, że powinien chłopiec zostać przy mamusi jak nie potrafi obronic swojego zwiazku na hooy ci taki wzorzec dla dziecka?

Gość dorotkinnn
no on mnie broni. problemw tym, ze razem z jego matka mieszkamy w jej 3 pokojowym mieszkaniu to mieszkanie mialo byc dla mojego faceta ale z racji tego ze "tesciowa" mnie nie trawi nie odpisze jemu mieszkania. muj facet ani mysli wynajac osobne mieszkanie bo "to strata pieniedzy" mowi, ze musi miec najlepsze auto w okolicy i na to wlasnie zbiera kase (obecny jego samochod ma wartosc okolo 60-70 tys zl i dla niego wraz jest za slaby)

Gość dorotkinnn
to super auto to różowy trabant

Gość tabletkkka
olej tesciowa. korzystaj z zycia:) i jego pieniedzy. a noz cie zostawi i juz nie skorzystasz. wiesz, matki maja ogromny wplyw na synow i moze predzej czy pozniej mu przetlumaczyc co jest dla niego dobre.