Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

czy są jeszcze normalni ludzie na tym świecie?

Polecane posty

Normalnych, wyznających zasady jest może 2 %. Czy jesteśmy skazani na wymarcie? Dochodzi do tego jeszcze tendencja zniżkowa wśród nowych pokoleń. Jestem zwolenniczką zniesienia "bezstresowego wychowania młodzieży" Odkąd to wprowadzono, to rośnie nam banda ludzi, którzy nie kierują się żadnymi zasadami, tylko prawem dżungli. p.s. I tak pewnie temat zostanie zignorowany, bo lepiej się rozmawia o fekaliach, zdradach i żyje cudzym życie nawet tym wyimaginowanym :P

Gość IMO12370
Pokaż cycki! Oto mój wkład w temat. :classic_cool:

Co rozumiesz, przez "bezstresowe wychowanie" A prawem dżungli ludzie zawsze się kierowali. Powiedziałbym nawet, że w wielu miejscach było gorzej niż teraz . . .

Gość władysław 1948
no dawaj z tymi cyckami, bo wszyscy czekają :classic_cool:

Gość vann zann
zjadłbym krowiego placka z mlekiem :classic_cool:

Gość IMO12370
Nie "prawo dżungli", a fakt, iż kombinowanie, brak zasad i bezwzględność jest bardziej lukratywna. Ba! Zasady wręcz potrafią człowieka spowolnić w dążeniu do własnych celów. Co z cyckami? :P

CichoBaby Teraz normalność jest wyjątkiem. Przez bezstresowe wychowanie rozumiem możliwość karania. Nie mam na myśli patologii, jednak jeśli słyszę jak nastolatek mówi do matki ty szmato i tak mi nic nie zrobisz bo zadzwonię tu i tu, to aż słabo mi się robi. Ja za takie coś od razu bym dostała. Młodzież się czuje bezkarna i robią co chcą.

Gość camerun
nie będziemy skazani na wymarcie jeśli tylko pokażesz cycki :)

I właśnie o to mi chodzi, że ludzie kierujący się zasadami są traktowani jak ułomni i bez szacunku. Nie wiem czy spowolni, czy jak z powodu braku zasad stracę w więzieniu 10 lat to nie będę spowolniona? Na cycki trzeba zasłużyć :P

Gość IMO12370
camerun "nie będziemy skazani na wymarcie jeśli tylko pokażesz cycki" Będziemy! Pokazanie cycków prowadzi do onanizmu, a onanizm do marnowania potencjalnych nośników genów. :classic_cool:

Womanln...masz rację,rośnie pokolenie mamejowatych ciot,z roszczeniową postawą wobec życia,no i coraz więcej zwykłych idiotów wychowanych na wszechobecnej propagandzie bezstresowego wychowania,czego dowód powyżej.

Gość IMO12370
WomanInTheFog "Na cycki trzeba zasłużyć" Podbijamy Ci temat, to powinien być wystarczający powód, aby okazać cyckową wdzięczność. :P

To lewactwo jest odpowiedzialne za rozluźnienie obyczajów . . . Ludzie odeszli od Księgi i lewactwo robi wszystko, aby ludzi od tej Księgi oddalać . . A poza tym kiedyś było gorzej. Poczytaj o tym, co UPA robiła na wołyniu ukrainie

Ehh tylko czy coś jeszcze można z tym zrobić? Np. Uważam, że na tym forum jakby ktoś się wziął za moderację pełną gębą to już by wyplenił część niepotrzebnego chamstwa. Najgorsze jest to, ze to nie jest domena tylko internetu, wyrażasz swoje zdanie i nawet w realu zostaniesz za to zrugana/ zrugany. Za wstawienie się za słabszym można stracić więcej niż tylko nerwy...

Dzisiaj jest o tyle nienajgorzej, że ludzie odwykli od wojny i życie ludzkie ma jako taką wartość w ogólnej mentalności . . .

A potem się słyszy, że jest znieczulica, ze nikt nie zareagował. To my sami to powodujemy, ale jak nas dotyczy, to mamy pretensję do innych, ze nie zareagowali.

Gość IMO12370
Nic dziwnego, że kasjerka zaczęła patrzeć się na Ciebie jak na przygłupa. :D

Gość JuIietttaBidii
jak patrzę na zdjęcie w stopce to raczej nie ma co pokazywać :O

Gość tralalilalila
ludzie odwykli od wojny i nie wiedzą już że życie ma wartość, tak bym to ujęła

Chamstwo dodaje temu forum pikanterii. Bez niego to forum będzie nudne i nkit nie będzie tu zaglądał . . . Już teraz frekwencja spada . . .

Nie sądzę aby to była zasługa braku wojny. Raczej ogólnego odejścia od wartości. Ciekawią mnie tylko powody takie stanu rzeczy. p.s. Dlatego nie pokazuję, bo nie ma co, oszczędzę Ci tego marnego widoku :P

Gość IMO12370
WomanInTheFog "p.s. Dlatego nie pokazuję, bo nie ma co, oszczędzę Ci tego marnego widoku" Klasyczna Kafeterianka. :classic_cool:

Gość tralalilalila
bo dla większości ludzi nie ma pojęcia "warto", jest tylko "opłaca się"

Gość tralalilalila
uczciwość się nie opłaca ale jest wartością

Klasyczna nie klasyczna, mało ważne. Zresztą co chwilę są wklejane zdjęcia biustu to możecie tam czerpać przyjemność z oglądania :)

Nigdy się nie opłacała, a mimo to ludzie w większości byli uczciwi. Różnica jest taka, że dawniej osoba nieuczciwa była przez społeczeństwo hmm naznaczana. Teraz w większości budzi podziw i poklask, bo umie się ustawić.

Gość IMO12370
Nie tylko dramatyzujesz, ale i Twój mail nie działa...albo źle go wpisałem. :classic_cool: