Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAŁEM PIENIĄDZE NA LEKI

Jestem wkurzony na swoją partnerke!!!!

Polecane posty

Moja partnera ma 9letnie dziecko, dzisiaj miała recepty i trzeba było wykupić. Pożyczyłem aż 80 złotych i chce żeby mi to oddała jak najszybciej bo ja nie będę jej dzieciaka utrzymywał. Powiedziała o wszystkim swoim rodzicom a oni rzucili mi pieniądze na ławe i powiedzieli żebym się tym udławił.

Gość dsad
oni sa jacys nienormalnie? przeciez pieniedzy sie nie je.

Gość taka prawda że
żałujesz 80 złotych na leki dla dziecka ? :o

Gość każdy lubi coś innego
mam nadziej, ze ona ciebie zostawi bo ten związek nie ma przyszłości. Powinieneś byś swiadom konsekwencji jakie niesie zadawanie się z samotną matką. Nie rozdzielisz jej i dziecka, oni tworzą całość. A tobie radzę poszukaj bezdzietniej, bo dziecko nic nie zawiniło a ty na każdym kroku będziesz dawać dziecku odczuć, że jest intruzem.

Gość sfhfdhhg
powinna Cie jeszcze kopnąc w dupe...

Wstydziłbyś sie ! az 80zł nono majatek, nie mogles zaczekac az bedzie miała możliwośc oddac ci tych pieniedzy? moze w danej chwili nie miala tyle przy sobie z różnych względów.trzebabylo na spokojnie zapytac sie kiedy bedzie mogła ci oddac a nie jak cham sie zachowywac.

Ale to nie moje dziecko. Z tego co ja wiem to ja jestem jej drugim facetem w życiu. Tamten ją zostawił i ja też się zbliżam do decyzji by ją porzucić bo dłużej tego nie zniose. 80 złotych to bardzo dużo, człowiek za to potrafiłby cały miesiąc przeżyć. Ja zarabiam na rękę 2 tys. żeby było jak najoszczędniej chciałem byśmy np. jedli makaron z jajkiem a ona zawsze kupuje drogie produkty. Co prawda też zarabia ale jakbyśmy połączyli swoje wypłaty to łatwij byłoby nam coś odłożyć.

Gość ale skoro się z nią związałeś
to powinieneś ją wspierać, nawet finansowo.

Gość funawenturja
No wiec dostales je szybciej niz chciales:D o co ci chodzi czlowieku? :D

więc po co ty z nia jesteś??? związek to partnerstwo i pomoc w każdej sytuacji- nawet w tej finansowej. Skoro związałeś się z samotna matką to chyba masz tez swiadomość że trzeba dac cos z siebie również i jej dziecku. W koncu nie przepila tych pieniedzy tylko na leki wydała. Samotna matka liczy na wsparcie partnera i myslę że czasami trzeba samemu wyjsc z inicjatywą pomocy.

Gość Cała prawda i tylko prawda!
jak bierzesz kobietę z bonusem to musisz wziąć pod uwagę konsekwencje co Ty sobie myślisz, że będziesz Ją obracał bezkarnie i bez konsekwencji? a jak ewentualnie zechcesz wziąć z nią ślub, to co? powiesz aby pozbyła się dzieciaka?

Zacały miesiac 80zł noooo człowieku szacun! ale to w trojke czy w pojedynke to za 80zł ?? :) 2 tys to wcalen nie mało nie histeryzuj! oddałaby ci jakby miała możliwość a ze ty nie mozesz poczekac troche to tylko oswiadczy jaki jestes okropny juz nagle natychmiast. Teraz sie zxastanow nad sobą. Podejrzewam ze cie rzuci tak by wypadało zrobic. Nie ważne ze nie jestes ojcem czy ty nie masz zadnych uczuc? co sie z wami faceci dzieje???

Gość no ttaaaak
to jeszcze mógłby być suchy chleb tzw dla konia maczany w jajku :) też tanio albo ...... ziemniaki z jajkiem :) hahah :D:D:D

Gość no ttaaaak
no no no nie wszyscy faceci są nienormalni 😤 ;)

Makron z jajkiem nie mozna tak zyc tym bardziej ze niektorzy maja 1200złna reke ijakos musza przezyc. zdecydujsie czy chcesz miec rodzine czy nie dziecka sie nei pozbedzie twja wybranka raczej.. dzieckomusijesc owoce warzywa soki itp ty równeiz jestes skapy czy mi sie wydaje ?

Gość staruch0000000
Wieź się dziecino za naukę bawem niedługo koniec semestru lub pobaw się jakąś gierką a nie bawisz się na kafe. Znajdź może lepszą zabawę bo twój temat to porażka

Uciekł na inne forum obraził się :):):) co za patafiany chodza po ziemi

Tak Makaron z jajkiem!!!! chleb z biedronki. Staram się robić zakupy jak najoszczędniej a ona jak gotuje obiad to mówi że nic w lodówce nie ma, ponieważ nie zna przysłowia "zrób coś z niczego". Mówi że chce ugotować zupe to przynosze jej taki zupki z knora w torebkach.

Ty sobie faktycznie jaj robisz :) prowokacja chyba :D te zupki szkodza zdrowiu nie mozna tego jesc w duzych ilościach one ni maj zadnbych składników odzywczych zupe robi sina miesku plus warzywa i przyprawy... Co ona w tobie widzi?

Gość znowu to samooo
nie chyba ale to provo, o tym ten czubniety Colooo co jakis czas pisze podobnie i was wsciaga ta glupia historyuke

Ponad rok.

i po takim czasie bycia ze soba robisz jej głupią awanturę o 80 pln ??????????????????? widocznie nie przeszkadzalo jej ze jestes egoistycznym skąpcem.....