Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kutyys63

czy jest tu ktoś chory,przeziębiony?

Polecane posty

Gość kutyys63

ja juz 5 dzien mam tego dosc katar kaszel bol gardla narazie nie mam antybiotyku biore ibupromy i krople do nasa a wy pewnie zdrowi jak tury

leze ja kloda drugi dzien i jutrzejszy tez sie ta zapowiada..do tego mam okres i jestem tak slaba ze tylko spie...troszke na necie poklikam i znowu spie...

Ja polecam nadltewnek wodoru:classic_cool:.mi pomagał czasami nawet po 1 dawce:classic_cool:.Tylko zeby stężenie było odpowiednie i nie przesadzić z ilością:P.No i jestem przeziębiony bo miałem go i się skończył:O.Muszę do sklepu skoczyć:O.

a ja nie wiem co to jest ten nadtlenek-mnie sie wydaje ze to cos chemicznego ...a skad se to bierze? gdzie kupuje? i jak stosuje?

Gość you are..
w aptece pod nazwą woda utleniona hhahahahhahaahahaha

Dziwne by było jakby to było niechemiczne:P.Prawie wszystko jest materia:P.A można kupić w aptece albo w sklepie chemicznym:classic_cool:.Ale lepiej w sklep[ie chemicznym-tam jest czystszy i zwykle w przeliczeniu na ilość tańszy:classic_cool:.kosztuję zwykle niecałe 20 zł za litr 30% a to około 1000 dawek:D.więc jak widać cena jest nieporównywalnie niższa w przeliczeniui na ilość kuracji niż za piguły:classic_cool:.Pomagała też głodówka:classic_cool:.Ale to chyba z 5 dni trzeba głodować a przynajmniej z 3:O.

a ja swojego faceta wczoraj gonilam do nocnej apteki po krople do nosa bo nie moglam oddychac...a w szafce woda utleniona jak wol stoi......a nic sie nie stanie?

Gość you are..
Lej śmiało ile wlezie, aż ci bańki uszami pójdą :]

19:52 [zgłoś do usunięcia] miauczydelko a ja swojego faceta wczoraj gonilam do nocnej apteki po krople do nosa bo nie moglam oddychac...a w szafce woda utleniona jak wol stoi......a nic sie nie stanie? zapachem nocy wracam w dzien...." Jest przynajmniej 1 problem:O.Jest to niezbyt dobre:O.Po 2 tamto z apteki może być zanieczyszczone a za to że tamto nie zaszkodzi co dodali nie dam głowy:O.Jak chcesz możesz spróbować ale radzę nie przesadzać:O.A czy masz goraczkę:O?Mi po 1 dawce gorączka zdechła:O.Ja polecam stosować 4 gramy 3% albo 0.4 30% na 1 dawkę:classic_cool:.