Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam filmy do wyboru

jaki film obejrzeć? jestem dzisiaj sama w domu :( z tych do wyboru:

Polecane posty

1. Rh+ (już zaczełam oglądac, fajny klimat) 2. czarnobyl (to chyba horror i sie boje) 3. Klatka (to thriller też mogę sie potem bać) 4. Druhny - już raz oglądałam :D zajebiste :D 5. whisky dla aniołów i 6. nim odejdą wody - spodziewam się,że obydwa to nudy 6. Srpski film (podobno straszny?) 7. 21 jump street i 8. polowanie na druhny (podobno śmieszne) co mi poradzicie?

Gość tak to przestępstwo
Sekret jej oczu i to będzie najlepszy wybór na zimny wieczór

Gość srpski film, hahahs
oglądaj jak chcesz widzieć jak facet gwałci dziecko zaraz po porodzie, a matka sie tym podnieca , jak ojciec współżyje z synem, to proszę bardzo,

napisałam,że mam tylko te do wyboru ;] obejrze czarnobyl bo jakiś przystojniak tam gra :P no mówię,że to horror chyba albo thiler

albo dobra obejrze ten srpski, a nie ma tam jakichś strasznych scen? mrocznych, przerażających? takich jak w horrorach? najgorszy horror jaki widziałam to : Rec i Krzyk...

Gość srpski film, hahahs
tam nie ma strasznych scen, tak są przerażające okrucieństwa seksualne, oglądałam ten film jakiś czas temu ale żałuję, niektóre sceny nadal mam w pamięci, dziewczyno nie oglądaj tego,

krzyk amerykanski a rec hiszpanski ja wiem,że to może pozostac w pamieci, ale mnie seksualne dewiacje akurat nie ruszają za bardzo, nie lubię natomiast widoku krwi, ran, szwów itp. mam nadzieje,że tego tam nie bedzie, a musze to zobaczyc, bo wszyscy o tym mówią...

Gość srpski film, hahahs
to powodzenia, krew akurat tam jest, choć może nie tak dużo,

Gość pppppppppppppppewnaosoba
znajdz sobie i obejrzyj Kate Ballou.tyle. to na poczatek. takifilm z Jane Fonda. doskonaly. to lepsze niz wszystkie thrillery choc Polanskiego cos tez moglabys zobaczyc.jego macbetha na przyklad. czemu nie? reszta? hmmmm...

Gość pppppppppppppppewnaosoba
I love KATE BALLOU! its truth!!!!

Gość fdsfds
rocco invafes poland

obejrzałam już 59 minut tego filmu, powiem tak początek jest bardzo fajny, coś jest w tym filmie, ale czegoś nie ma, scena z noworodkiem okropna :/ mówiłam,że nie znoszę krwi :O czy dalej bedzie jeszcze coś obrzydliwego albo zaskakującego?

Gość gość
Zanim obejdą wody - ŚWIETNE i strasznie śmieszne!!! :)

o ktoś podbił mój temat sprzed ponad roku :) to może zdam relację: 1. Rh+ - jeszcze nie obejrzałam 2. czarnobyl - jw 3. Klatka - obejrzałam 2 razy i wystarczy, fajnie sie go ogląda tylko raz 4. Druhny - już raz oglądałam zaj**iste , ogladałam 2 razy, super ;) obejrzę 3 raz 5. whisky dla aniołów i 6. nim odejdą wody - spodziewam się,że obydwa to nudy - nadal nie obejrzałam 6. Srpski film (podobno straszny?) - obejrzałam, był spoko dziwaczny 7. 21 jump street i 8. polowanie na druhny (podobno śmieszne) - oba obejrzałam i były super i zabawne szczegolnie 21 jump street :)

Gość Sexfan
Jak masz dobry wibrator na wyposażeniu to proponuje coś z xxx