Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zus to samo zło

Dzięki ZUSowi są trudności ze znalezieniem pracy

Polecane posty

Gość zus to samo zło

To ZUS odpowiada za to że ludzie nie mają pracy, To ZUS niszczy polskie społeczeństwo To ZUS dostaje pieniądze za darmo. Jak ktoś prowadzi swoją działalność To ZUS dostaje pasożyt jeden za darmo 1000złotych. Jak mój wujek umarł w miejscu pracy to ciotka się z nimi sądziła i wiecie co? ZUS do tej pory jej kasy nie wypłacił i odwołuje się ciągle od dezycji sądu.

mojej matce chrzestnej tez nie chca dac renty a podupadła na zdrowiu wlasnie przez wypadek w pracy, nie moze juz pracowac w swoim zawodzie , chodzi o kuli, ma 51 lat i gdzie taka kobieta ma isc do pracy? Przekwalifikowac sie ? a z drugiej strony znam człowieka , sasiada..ktory ma stałą rente na oczy a lepiej widzi niz ja :O grubas pieprzony ciagle żre z rownie otylą zoną pasozyty załatwily sobie za kase pewnie

Gość zus to samo zło
Wiesz, jeśli chodzi oto że oszukali ZUS to wcale tego ZUSU nie żałuje.

ale mi żal ludzi ktorzy powinni miec rente a nie mają...a takie kutafony dali w łape i zyją na koszt ludzi, nie dosc ze renta to dochod na czarno z dorywczych prac

bo hiszpanin to jedyna osoba ktora tu ze mną rozmawia :classic_cool: PS: skoro masz 16 lat a na forum jestes od 2006 czyli...mialas wtedy 10 lat? gdy pierwszy raz weszlas na kafe?

Na o2 ;) również pisałam. Znam o2 jak własną kieszeń, po prostu o2 i kafeteria to dwa podobne do siebie fora. Ja wczoraj dostałam paczke z opieki społecznej. Były tam paluszki lajkonik, delicje z milki, taka duża czekolada też z milki, 2 pomarańcze, oraz czekolada tiki taki z wawelu i dwa jacki. Tą czekolade i batony dałam bezdomnej kobiecie która stoi przed kościołem. A wy co dostaliście z mopsu? Oprócz tego były też zozole, soczek pomarańczowy, chipsy, pepsi i dwie pricessy oraz góralka.

Gość offerma
jak widać ludzie lubią być okradani przez zus :D