Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esla

Napiszcie prosze jak wygląda wasz dzień

Polecane posty

Gość Esla

jeśli macie małe dzieci 2-3letnie. Czego uczycie takie dzieci i jak? Ja się cały czas biję z myślami czy czasem nie robię wszystkiego źle.

Gość gość
Mysle że robisz wszytsko zle i powinnaś stąd spierda/lać

Gość gość
Wstajemy o 6,ja biorę szybki prysznic,maluje się i ubieram, maż z synkiem robią sniadanie, o 6:30 przychodzi moja mama do synka,mieszka 2 ulice dalej,o 6:55 maz odwozi mnie do pracy i sam jedzie,o 15 kończe prace,zrobie drobne zakupy,jestem najpóźniej o 16 w domu odgrzewam obiad,jemy,potem zabawa do kapieli która jest o 19,mąż usypia małego ja w tym czasie robie obiad na następny dzień,od 20 do ok 21 ogarniamy wspólnie chate i potem mamy czas dla siebie,ok 23 idziemy spać

Gość gość
Ja mam synka 10 miesiecznego.Maz pracuje poza domem jest raz na tydzien.Zazwyczaj mam sajgon po calej chalupie porozwalane zabawki i rozne ubrania bo sprzatanie nie ma sensu wszysyko za 5 min wyglada tak samo.Wstajemy robie kaszke malemu sniadanie jemy bawimy sie wstawiam pranie lub obiad.O 11-22 maly drzemie wiec ja tez spie.Jak jest ladnie idziemy na spacer i do sklepu na drobne zakupy.Po południu obiad zabawa, odkurzanie i kapiel ok 20.Bajki przytulanki piosenki i lulanie czasem do 22.Czasami o tej godzinie juz nic mi sie nie chce.Tylko biore prysznic.Nie jestem idealna mamuska ale moje dziecko jest ciagle usmiuśmiechnięte.

Gość gość
Wstaje o 5, szykuje sie do pracy, o 6,30 jestem gotowa, mam sniadanie dla siebie i meza. 6:30 jade do pracy. Wtedy budzi sie dziecko (2,5 roku), do 6:45 zajmuje sie nim maz (wstaje o 6:30), o 6:45 przychodzi opiekunka, maż jedzie też do pracy. Ja wracam z pracy ok. 15:30 lub później, jak robie zakupy. Robie obiad, jemy (opiekunka wychodzi jak ja przychodze), po obiedzie chwila odpoczynku. Potem jakies wspolne zabawy, ogarnianie domu, o 20 mala idzie spac i spi cala noc. Wtedy my z mezem robimy jakies rzeczy ktore ciezko z dzieckiem, typu mycie podlogi, albo odpoczywamy. Ja ide spac o 22, a maz pozniej (kolo 23-24).

Gość gość
Syn 2,5 roku. Wstaje ok 7, jak pół godziny wcześniej, je śniadanie, ogarniam go i zbieram do przedszkola, w którym jest od 8.30 do 12.30. Ja w tym czasie ogarniam, robie obiad, zakupy, trochę pracuję. Albo niczego nie ruszam, tylko pracuję. O 12.30 go odbieram, spacer, obiad, marudzenie (raczej już nie śpi w dzień), wspólne zabawy, posiłki, ew. zakupy itd.,o 20 kąpiel, kolacja, bajki, czytanie, zasypia ok. 22. Budzi się po 5 razy średnio każdej nocy. Zwykle burdel w domu robi się w ciągu 10 min od jego powrotu, pilnuję tylko, żeby nie było brudu, zabawki są wszędzie, zbieram kilka razy dziennie, głównie usuwam przeszkody i pilnuję, żeby było w miarę bezpiecznie. Dużo czytamy, układamy puzzle, bawimy sie razem, rysujemy, malujemy. Męża albo nie ma, albo wraca ok. 16.30-17 i pobawi sie w sumie z synem 20min dziennie, nie kąpie, nie usypia, nie udziela się w tyg, ani w weekendy. Na czym polegają twoje wątpliwości?

Gość TezLubiePowedrowac
Wstaje codziennie o 7h30 (meza zazwyczaj juz nie ma w domu) , biore prysznic i przygotowuje sie do pracy. Corka budzi sie (albo ja ja budze) najpozniej ok 8h00. Jemy sniadanie i na 9h00 zaprowadzam ja do przedszkola a sama jade do pracy. Maz odbiera corke z przedszkola o 16h15 i czekaja na mnie razem w domu, ja wracam ok 18h00 - 18h30. Ttroche wyglupow, zabawy, robimy i jemy razem kolacje i ok 20h30 corka idzie do lazienki, pozniej czytanie bajki i spac :) My spac idziemy ok 24h00 wiec mamy jakies 3 godzinki luzu :) Obiadow w tygodniu nie gotujemy (jadmy w tygodniu poza domem : corka w przedszkolu, my w pracy), sprzatamy dom raz w tygodniu, zazwyczaj przeznaczamy na to sobotnie przedpoludnie.

Gość gość
Wstaje codziennie o 7h30 (meza zazwyczaj juz nie ma w domu) , biore prysznic i przygotowuje sie do pracy. Corka budzi sie (albo ja ja budze) najpozniej ok 8h00. Jemy sniadanie i na 9h00 zaprowadzam ja do przedszkola a sama jade do pracy. Maz odbiera corke z przedszkola o 16h15 i czekaja na mnie razem w domu, ja wracam ok 18h00 - 18h30. Ttroche wyglupow, zabawy, robimy i jemy razem kolacje i ok 20h30 corka idzie do lazienki, pozniej czytanie bajki i spac usmiech.gif My spac idziemy ok 24h00 wiec mamy jakies 3 godzinki luzu usmiech.gif Obiadow w tygodniu nie gotujemy (jadmy w tygodniu poza domem : corka w przedszkolu, my w pracy), sprzatamy dom raz w tygodniu, zazwyczaj przeznaczamy na to sobotnie przedpoludnie. x podoba mi sie Twój system,zero spinania się z wypicowaniem chaty na błysk,totalne skupienie na rodzinie,super,robie podobnie