Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

WHEDIF- dziękuję;-)) + aseksualność, kontynuacka, tym raze ja!!

Polecane posty

whedif- wczoraj byłaś super- mam wrażenie, że jako jedyna rozumiesz o co mi chodzi na ty forum. cieszę się, że ktoś w wirtualnym buszu mnie usłyszał;-) jesteś wyrozumiała, nawet jeśli brzmię jak ćpun;-) to miłe, mimo, że wirtualne, hehe;-) a teraz coś o aseksualności- rano przeczytałam co jeszcze dopisaliście do mojej dyskusji... i tam był jeden ciekawy punkt, odnośnie klasyfikacji aseksualności- a mianowicie ten, w którym mowa, że są ludzie z libido, ale którego nie widzą na swoim przykładzie. rozumiem to tak, że można wyobrażać sobie seks, ale nigdy nie ma w tej wizji samego siebie- tj można sobie to wizualizować jak inni to robią, ale nigdy samego siebie z kimś się nie widzi. nie wyobrazam sobie wizji siebie uprawiającej seks,...co jest dxiwne zważywszy, że nie jestem dziewicą...ale czuję, że jak seks, to zawsze kogoś innego to dotyczy. a Ty jak masz?

Gość luzijjaaa
myję kible w prestiżowym hotelu

nie, ja już nie jestem aseksem przeszło mi:-P a poza tym to właśnie cudzy seks mnie obrzydza, a nie wizja mojego to była chwilowa jazda

nie wyobrazam sobie wizji siebie uprawiającej seks,...co jest dxiwne zważywszy, że nie jestem dziewicą. - dla mnie ten fragment jest niepojęty:-p jak się kochałaś to wyobrażałaś sobie że to nie Ty?:-P

Gość jgdjkgdsjkgsdjgsd
to ja czytacz : easypolls.net/poll.html?p=50c26affe4b091229a56a65c Nowa ankieta dotycząca Whed , proszę o głosy :)