Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wina Tooska

Moja była daje dupy na prawo i lewo, a ja od roku poszczę

Polecane posty

Gość Wina Tooska

Pewnie chce się wyszaleć. Byłem jej pierwszym. Krew mnie zalewa, jak pomyślę, że przez trzy lata byłem z dziewczyną tylko pozornie porządną, a to okazuje się zwykłe kuurwisko jest. W sumie też bym poruchał ale jakoś nic się nie trafia. Ona co weekend ma nowego fagasa.

Gość dfger5t6y7u8io
a która u was nie daje doopy ?

Gość Freak on A Leash1992
u was czyli gdzie?

Gość znaczy ze cos tam sie
w Tobie kłębi,jak o niej myslisz a ona-mysle,ze po to się puszcza,ze chce zapomniec o Tobie,proste albo zebys sie o tym dowiedzial,i bylo Ci przykro

Puszcza sie żeby zapomnieć? ... to tak można w ogóle? xD Ja bym tak nie umiała, czułabym wstręt do samej siebie. No ale różni są ludzie

Gość ja tez nie potrafie,a dosc
stara jestem:P ,mozna w ten sposób zagłuszyc rozstanie,albo sie dziewczyna dowartosciowuje,ze tak na nią lecą ....jestem od dawna "free" i jakos nie rzzucam się na kazdego

Gość vbcvbcv
Robilam tak sao, bo chcialam zapomniec.

Gość Wina Tooska
Pewnie, że myślę. Nie wiem, może jestem wyjątkiem, ale wydaje mi się, że nie i każdy lub przynajmniej większość facetów bardzo sobie ceni dziewice, które pojawiły się w ich życiu. Ja to uznawałem prawie za cud, że taka dziewczyna czekała z pierwszym razem na mnie. I marzyłem o tym by być jej jedynym facetem w życiu. Były wspólne plany na przyszłość, ale się skończyło. Ona nie była moją pierwszą (dokładnie trzecią, ale pierwsze dwie nie były moimi miłościami i nie snuliśmy planów). W każdym razie dzisiaj jestem już za nią daleko w tyle jeśli chodzi o liczbę łóżkowych partnerow. No i boli mnie, że wszystko czego się w tej dziedzinie ze mną nauczyła, wykorzystuje w tak trywialny i wulgarny sposób.

Już bym wolała żeby nie lecieli na mnie niż to w jaki sposób sie teraz zachowują. Daje jakieś efekty takie puszczanie sie? Oj baby baby co sie z wami dzieje

Gość miło przeczytac ze to takie
Ważne było dla ciebie,i ze to cud był,ale sa mężczyzni,którzy dziewczyny/kobiety z zasadami mają gdzieś,i wcale nie doceniają takich spraw

Gość Wina Tooska
Tutejsze prawiczki też sobie cenią kobiecą cnotę, a gardzicie nimi.

Gość to odwrotnie niż u mnie
mój były obleciał nie wiadomo ile dup, w każdym razie bardzo dużo, on sam nie potrafi ich policzyć - a ja w tym czasie żyłam całymi latami jak zakonnica.

Prosze cie nie gadaj o tutejszych prawiczkach! oni nas nazywają zlewami na sperme... no sory ale jak oni gardzą nami to czemu my mamy ich szanować?

Gość Kira Gałczyńska
jesli cie interesuje co robi twoja była, malo tego jej zazdroscisz to chyba cos spierdoliles po drodze koles :D

Gość kdnkcndkfnvknj
same qrwy znalezc porzadna to jak szukac igly w stogu siana

Gość INVICTUS
Witam Według moich spostrzeżeń , większość kobiet się w pewien sposób wyzwoliła z zasad traktując je jako ograniczenia , a to te ograniczenia powodowały że kobiety puszczam przodem , ustępuję miejsca czy całuję w rękę .Teraz wszyscy są równi i bezpłciowi .Kobiety jeżdżą tirami faceci wózkami i po co ta zmiana .Czemu ona służy i za chol... nie łapie jak tak bystre istoty dały się ogłupić .Boleję nad tym ale trzeba " z żywymi naprzód iść , po życie sięgać nowe A nie w uwiędły laurów liść z uporem stroić głowę"

Gość Mara na śmietanę
:o

Gość tyszproblemmasz
ale masz zagwostkę! idź i też daj d**y! to proste.

Gość gość
Żałujesz, że już z nią nie jesteś, czy zazdrościsz, że ma powodzenie?