Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosc tych szczepien!!!!!!!!!!!

szczepionka 5w1 infanrix-ipv-hib

Polecane posty

Gość dosc tych szczepien!!!!!!!!!!!

hej jak to było z waszymi dziecmi? ja jestem zła za sowja głupote. synek miał 3dawke tej szczepionki, juz tego samego dnia dostał pare krostek na nóżce i lewej stronie brzuszka, (szczepienie było w lewe udo) , nastepny dzien i gorączka 39 , no ok rozumiem... przeszło mu goraczkowanie ale ma całą noge i lewa str ciała w pokrzywce, czytam ulotke i faktycznie 1 na 100 takie działania niepożdane ma!! do tego ma katar i kaszel myslałam ze gdzies zlapał ale jest napisane ze to moze byc tez wynik szczepienia!! miałam zdrowe dziecko, nigdy nie chorujące rzadko mające katar a zaprowadziłam na szczepienie i zafundowałam małemu nieprzyjemnosci i to jeszcze w cenie 160zł. szlak by to trafił... po przed ostatniej szczepionce była gorączka ale nic wiecej a wczesniej zero jakichs powikłan. szczerze to zaluje ze zaszczepilam dziecko!!!! dzsoniłam do pediatry to tylko powiedział ze tak to wynik szczepienia ta pokrzywka...ale to juz drugi tydz od szczepionki a pokrzywka nie znika!! nie miał czasu ze mna gadac bo ktos wszedł czy cos a pozniej dodzwonic sie nie mogłam. nie swędzi go to ani nic ale naprawde lewa str cała zsypana!! ktos wie kiedy to przejdzie? czy mam isc do lekarza czy co juz sama nie wiem ale nasz pediatra podczas rozmowy (krótkiej!!0 tak mnie wkurzył...w ogóle przychodnia itd nie chce tam isc!! zamiast leczyc i chronic to zalecaja jakies gówno dzieciom do szczepienia...masakra

Gość dość dość
zawziął się

Gość dość dość
ja chce mieć sm bo jakbym nie chciała to bym nie miała