Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GlassGuyy

Czy dziewczyna jest potrzebna 21 latkowi?

Polecane posty

Gość GlassGuyy

Pytam powaznie? Koncze studia, czy to jest najwyzszy czas na znalezienie sobie kogos? 3 lata temu mialem dziewczynie i wiadomo bylo fajnie te motylki w brzuchu jednak jest duzo plusow nie posiadania dziewczyny. Wiadomo ze bylem troche zazdrosny o nia, martwilem sie. Po zerwaniu przez 1.5 roku chodzilem do siebie. Bylem w takiej depresji ze ledwo zdalem semestr, poprsotu sie neizle przeslizgnalem.

Gość jhdfhkwejrh
A co z mgr? Co do dziewczyny nic na siłę.

Gość kamil1979jgora
idź do psychologa. Ja też tak kiedyś miałem rocznego doła po odrzuceniu. To nie jest normalne. Normalny jest miesiąc.

Gość kamil1979jgora
no i zazdrość jest chora. Czy pijesz alkohol? Wiele dziewczyn unika zazdrosnych, bo patologiczna zazdrość tzw. zespół Otella jest charakterystyczny dla alkoholików

Gość teżMam21lat
hej! też mam 21 lat i powiem Ci, że to kwestia tego czego w głębi chcesz. Dziś większość dziewczyn nie ma nic ciekawego oprócz dania seksu mężczyźnie więc jeśli masz większe potrzeby to lepiej mieć dziewczynę ( wychodzi taniej niż prostytutka), jeśli oczekujesz czegoś poważnego to tylko starsze od siebie. Dziś tak do 25 kobiety są niedojrzałe kompletnie i chcą tylko zabawy i przygodnego seksu a nie związku opartego na miłości i akceptacji.

Gość 19latka
Kompletnie nie zgadzam się z kolegą wyżej. Może rzeczywiście dużo jest takich kobiet, ale nie wszystkie. Ja mam 19 lat i do tej pory nie miałam chłopaka, bo właśnie oczekuję poważnego związku, najlepiej, takiego który trwałby do końca życia, a teraz ciężko znaleźć takiego faceta. Hehe.. chyba kolega wyżej opisał tutaj chłopaków do 25r.ż. a nie kobiety... To właśnie faceci chcą tylko zabawy i przygodnego seksu, i to nie nawet do 25r.ż., ale o wiele starsi również.... :/

Gość teżMam21lat
19latka - Nie miałem na myśli, że wszystkie kobiety takie są ale ta tendencja rośnie dynamicznie wśród kobiet. Zgadzam się, że większość mężczyzn chce tylko seksu ale skoro jak mówiłem tendencja tylko do zabawy wśród kobiet rośnie dynamicznie to takie to wywołuje skutki na mężczyzn. Kobiety w większości dziś są skupione tylko na kwestii seksu i wyglądu i dlatego nie mają dla mnie jak dla mężczyzny nic poza zabawą do zaoferowania i mężczyźni bez większych moralnych zasad poddają się temu. .

pieprz bez sentymentow , nie zakochuj sie jak jakis dzieciak tylko korzystaj z zycia , jak zacznie ci byc za dobrze w zwiazku to znajdz sobie nowa :D