Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdgdhdhh

pomocy. spozniona tabletka anty w 1 tygodniu a ciaza.

Polecane posty

Gość hdgdhdhh

Hej wczoraj zapomnialam wziasc tabletki a doklanie tydzien temu kochalam sie bez zabezpieczenia. Czy jestem bezpieczna nadal jesli przyjelam ja dzis ranio. Plis odpiszcie

Gość zaaaaapalniczkaaaaa
jestes bepieczna, czy dobrze rozumiem ze przez cały tydzien brałaś, seks był tydzien temu, a tylko wczoraj zapomniałaś?

A ile minęło czasu między godziną o której powinnaś wziąć, a tą o której wzięłaś? Jeżeli mniej niż 12h to nie ma spiny, wszystko w porzo. A jeżeli więcej, to prawdopodobieństwo, że mogłaś zajść w ciąże jest (według ulotki) ale BAAAAAARDZOOOOO niewielkie, biorąc pod uwagę, że ostatnio kochałaś się tydzień temu, a to dużo czasu.

Gość hgdagdh
Akurat net mi siadl :/ tabletke powinnam wziac wczoraj wieczorem o 21 a wzielam dzis rano kolo 10. Czyli tabletka z soboty przyjeta zostala dzis. W niedziele. A tydzien temu w niedziele rano mialam niezabezpieczony stosunek podczas przerwy. Nowy blister zaczelam w czwartek. W ulotce pisze ze jest prawdopodobienstwo i powinnam skontaktowac sie z lekarzem ale jestem za granica i jest niedziela nie wiem co robic. :( bardzo sie obawaim ciazy.

Gość altiroish
użyj czasem mózgu, bo twój problem można na logikę rozwiązać 🖐️

Gość hgdagdh
Oby tak bylo. Ale w ulotce jest wspomniany stosunek w tygodniu poprzedzajacym spoznienie sie z tabletka i napisane tylko by skontaktowac sie z lekarzemm wiec odbieram to za niepokojacy znak .

Gość milkaoda
Hej ja mam bardzo podobny problem jak ty. Zrobilas test? Jestes bezpieczna? Czy ktos jest pewny ze nie mozna byc w ciazy w takim wypadku? Ile plemniki moga zyc we mnie skoro kochalam sie podczas 4 dnia przerwy a spoznilam sie o 15h z przyjeciem 4 tabletki z blistra?

Gość vcjdhbdhdhd
Tak to jest jak się myśli pochwą 🖐️ Źałosna szmata

Gość mam podobna ale niebieska
A ty nie myślisz dając taki koment. Hej wydaje mi się że można być w ciąży bo na ulotce nie jest to wykluczone

Gość milkaoda
juz sama nie wiem co myslec. moze zadaje glupie pytanie ale jesli jest tak glupie to niech mi ktos zwyczajnie napisze tak jestes w ciazy lub nie nie ma takiej mozliwosci!

Gość milkaoda
hdgdhdhh plis odpowiedz.. ktokolwiek :(