Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackEngel

Jaki wzrost u kobiet jest najlepszy

Polecane posty

Gość lubię wysokie
od 170 cm do 179 cm 🖐️ najlepiej blondyna z długimi nogami 🖐️

Gość Ja lubię filigranowe kruszynki
160-170 max

Gość najlepszy 165
a dopuszczalny 160-175

Gość rudexxx
ja mam 179 :D jest zajebiście

Wielu mówi że wysokie najładniejsze, osobiście uważam, że nie ma to nic wspólnego z kobiecością. A takie 158-162?

Gość PanKrolewicz
Ja jestem takze za filigranowymi, mmm 165-170, drobniutkie kobietki, sama slodycz.

BlackAngel to taka do noszenia na rękach ;) Chociaż od garbienia się do mojej czasem bolą mnie plecy :P U nas różnica 30 cm :)

Nie ma czegos takiego jak '' najlepszy wzrost'' bo to kwestia gustu i kazdy widzi to subiektywnie.

Gość hmmmm...............
Może jeszcze dopisujcie panowie, ile sami macie wzrostu - fajnie zobaczyć, jakim odpowiada mój wzrost :) /w sumie to na większość "norm" się łapię :)

Trzeba się było przyzwyczaić ;) Ale teraz jest super :)

Właściwie to zawsze podziwiam pary z taką różnicą, osobiście uważam, że wygląda to po prostu uroczo :D

Gość ale ja też
Wczoraj zrobiłam rozeznanie w terenie , Zebrałam przyjaciółki i wyszłyśmy na babskie ploty . Nie dziwi mnie , że wolicie takie do 1.70 bo tych chłopców , których widziałam , a ich wiek to takie ok 25 lat , to same karełki . Szczerze to współczuję tym młodym kobietkom . Aż chce się zaśpiewć , Gdzie Ci mężczyźni ? :-D A teraz najlepsze , siedzi takich pięciu przy stoliki z nimi dwie panny . '' panowie '' wzieli sobie po 50 tce , 1 cola na wszystkich ;-) a te 2 laseczki siedziały i czerwieniały . Zero wyglądu , totalny brak kultury , zero szacunku . Współczuje Wam dziewczyny

kapitan kid - moja ma 32 lata, a wygląda na jakieś 20-25, nie dziecinnie, ale dziewczęco - tym mnie ujęła... ona zaś mówi, że początkowo przerażał ją mój wzrost.

A wielkie baby mnie odstręczają szczerze mówiąc, po prostu nie podobają mi się.Ale to nikogo wina, że się taki urodził.

Gość do ale ja też
co ma piernik do wiatraka? o.O

Gość ale ja też
BleckAngel -- wcale nie wygląda to uroczo , tylko komicznie i mało która z tych par przetwała . Sprawdzone und potwierdzone

Gość lubię wysokie
18:13 [zgłoś do usunięcia]BlackEngel BlackEngel@tlen.pl'; Właściwie to zawsze podziwiam pary z taką różnicą, osobiście uważam, że wygląda to po prostu uroczo" xxx Ja uważam, że wygląda to na pedofilię, jak ojciec z córką, jednak najlepiej to wygląda jeśli proporcje są zachowane.

BlackEngel BlackEngel@tlen.pl'; Właściwie to zawsze podziwiam pary z taką różnicą, osobiście uważam, że wygląda to po prostu uroczo Ja tez tak uwazam :-) :-)

BlackEngel - widac nie spotkales wysokiej i kobiecej :) Na takiej nawet ubrania lepiej wyglądają, dlugie nogi ,az chce sie patrzec :) no bo sory króciutkie nózki , malutkie rączki zle mi sie kojarzą , urocze moze tak ale nie seksowne :O

Gość ale ja też
Oczywiście , że to podchodzi już pod skrajność i ułomność psychiczną . Ale zapytaj któregoś wariata czy jest głupi to odpowie , że nie :-)

Gość wysoka kobitka
ja mam 173, ale jestem bardzo drobna, szczupła (malutkie stopki, malutkie rączki), waga do 50kg. ale właśnie mam kompleksy, że jestem za wysoka :( nie umiem się z tym pogodzić. zazdroszczę dziewczynom, które na 10cm szpilkach są tego samego wzrostu co ja na płaskich... :(

Gość M78 192 cm
Miałem kiedyś dziewczynę 178 cm, jak założyła szpile, czułem się jakbym szedł z kumplem. Może kwestia tego, że nie za bardzo umiała chodzić na obcasach. Nie było w niej za grosz gracji, eteryczności. Wolę filigranowe myszki :)

w sumie zastanawia mnie ta niechęc do wysokich, czy faceci mają niską samoocene, jakies kompleksy i boją sie ze zostaną ''zdominowani'' przez wysoką ? :D

Gość ale ja też
A tak z innej beczki :-) Znacie osobiście lub widzieliście dzieci tych skrajnych wzrostowo par ?

Gość M78 192 cm
Może coś w tym jest :D wolę mieć w domu kobietkę niż partnera z cycuszkami :P