Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia :)

Będę miec dziecko a znajoma się obraziła...

Polecane posty

Problem polega na tym że ona mężatka prawie 30 ka, nie ustabilizowana finansowo, trochę rozchwiana emocjonalnie, trochę żyjąca jak studentka (ten mniej więcej poziom dojrzałości życiowej) nie chce mieć dzieci z dwóch powodów. 1. boi się odpowiedzialności i płaczących dzieci 2. nie wie czy sobie poradzi w życiu że niby dziecki jej w czyms przeszkodzi Cały czas napierdzielała w rozterce ze ona nie wie itp. Ja jej nie przekonywałam na siłę do macierzyństwa anie nie zanudzłam opowisciami o zakupionych akurat rzeczach dla dziecka a ona się obraziła... Baby są głupie jednak Jak już ona nie ma tak jak ja to się nie odezwie... obrazi.. a co mnie to obchodzi ze jest niedojrzała, na takie pierniczenie to miała czas...

Nawet się nie zapyta jak się czuję ale godzinami pisała o różnych pierdołach... Nie lubie kobiet ogólnie i odgórnie. Są do bani... Jak Boga kocham wole facetów mają mądrzej pod sufitem poukładane....

Gość tylko Bóg zna
a teraz jeszcze raz, powoli i po polsu o co Ci chodzi

Gość Ja tylko mówię
Haha wlasnie miałam to samo napisa;) bo nic nie zrozumiałam z tej wypowiedzi!!!

baby sa glupie. moja kolezanka sie obrazila, bo poronila, a ja nie :(. a teraz jakby nigdy nic chce przyjsc zobaczyc moje dziecko. po wizycie pewnie znowu sie obroni.

Gość kot bez butów
lubisz się czuć od kogoś lepsza i tak go nisko oceniać? bo nie rozumiem istoty problemu skoro masz ją za taką niedorajdę, to dlaczego się nią przejmujesz? czy przypisujesz jej wszystkie negatywne cechy bo się obraziła?

Gość ggaaaaggga
dlatego ja mam tylko jedną koleżankę- lesbijkę, która jest spoko osobą, zawsze mogę na niej polegać choć mój mąż za nią nie przepada i większosć to koledzy i kumple. baby są zazdrosne o wszystko, zawistne i często niestety głupie. nie jestem hipokrytką piszę również na własnym przykładzie.

Gość sfafsafsa
wystarczy ze pojawi sie facet, ktory karze rzucic wszystkie znajomosci, kontakty sie urywaja. tak są głupie. mialam kolezanke ewe

Gość sfafsafsa
jaksy sie przyznala, to moze by jej powiedzieli: a tabletki jadlas

Gość hmmmmmmmm mi też się
wydaje, że ta koleżanka może mieć problemy z zajściem w ciążę i to jej gadanie, że nie chce mieć dzieci i postawa wiecznej studentki to taka maska którą zakłada...