Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna i mądra30

nudzę się.. porozmawiamy?

Polecane posty

Gość piękna i mądra30

o czymkolwiek.. dostosuję się :)

Gość piękna i mądra30
biedaku, jeszcze nie widziałeś?

Gość piękna i mądra30
o czymkolwiek, byle nudę zabić, dziś w pracy mam takie nudne rzeczy do napisania.. aha, ma dziś przyjechać przedstawiciel handlowy, czekam na niego.. fajny chłopaczek :) a jaki nieśmiały

Gość piękna i mądra30
jak na razie przyszło dwóch innych interesantów, ale paskudni jak noc nie ma tu u mnie na kim oka zawiesić, co za dół

Gość samotny//.
gdzie pracujesz Skarbie ?

Gość alamakotaotataa
porozmawiajmy o tym, ze moderacja kafe powinna zgloscic sie NATYCHMIAST!!!! do pracy fizycznej na zachodzie. kto jest za???? tak sa to osoby idelnie do tego pasujace tylko... co grzebaja w cudzych przesylkach? niech sobie ida pogrzebac gdzie chca - ale w cudzej wlasnosci nie. bo takie maja wartosci - pracy fizycznej na zachodzie w ramach oddechu, a ludzie jednak maja wyzsze wartosci i potrzeby. ktos by pomyslal - jakas mala rola w telewizji czy nie wiem - cos na stoisku z ksiazkami przynajmniej. ktos by pomyslal... katecheza co najwyzej. naprawde :(

Gość alamakotaotataa
pani sie w pracy nudzi... praca fizyczna czy pozary na zachodzie? a moze swieza dostawa alkoholu? I TO JEST MOJE ZYCIE bo tak wazny jest uklad polityczny ktora pozwala ludziom w Polsce wygodnie zyc. tylko czyim kosztem. a ja musze sie zastanowic nad 1 sprawa i tak dalej... ha :(

Gość piękna i mądra30
nie powiem, gdzie pracuję :) nie ma to znaczenia w tej chwili.

Gość alamakotaotataa
jeszcze chcialam taka kwestie podjac - czy w USA pozarem mozna zrobic kariere w banku czy jedynie do londynu taki uklad sie nadaje.ciekawe czemu,nie?

Gość piękna i mądra30
Agatka, szukam to chyba nie jest to słowo, ale na razie nie mam nikogo i tak się tylko czasem rozglądam tęsknym wzrokiem. Sparzyłam się ostatnio mocno i trudno mi uwierzyć, że nie zostanę znowu skrzywdzona.

Gość gwGW
PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!!PoKAZ CYCKI !!!PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!! PoKAZ CYCKI !!!

Gość alamakotaotataa
ps.jaksie pani nudzi i ma pani zaco to niech sie pani wyda w polsce. to najwazniejsze. raz powolanie - ten szukajacy pracy od 5 lat to bez powolania. nie ochrzczony.ale pani piekna i madra to z powolaniem. to zostaje pani slub koscielny w polsce. i zainteresowac sie pozarem jesli pani chcialaby prace zmienic - jeden przystojny, wystraszony, a reszta? i tyle. cos jeszcze? acha - amoderacja kafe? niech sie tam pani uda bo zawsze mozna gdzies sie udac jak ktos komus watek rozpieprzy. taki wlasnie zwlaszcza.

Gość piękna i mądra30
alamakota, idź mi stąd, kobieto

Gość alamakotaotataa
no to pani nie jest taka piekna i madra jak sie pani wydaje. a zaledwie sparzona pani jest. to musi pani do szpitala sie zglosic i wyleczyc pani poparzenie i tak dalej... ?

Gość alamakotaotataa
w zasadzie jeszcze chcialam napisac takie znajomosci tez moga byc - czemu nie? wielkie forum a tu sama tasma. przynajmniej maly programik w telewizji. i stad sie odchodzi bo zycie zatruja, a jaki sens to ma? i cale zycie mam zniszczone. nic tylko kasa. a to moze najlepiej znajomosci u hodowców jakichs dochodowych? czemu nie? tyle to wszystko warte...czego nie wiem... czegos tam... moze wieprzowiny? nie wiem :(

Gość alamakotaotataa
bo jeszcze np. na forum ktos pisze i np. ma butik czy handluje moda sie zajmuje, ktos cos pisze. nie wieprzowe, schabowe, wszystko co pod reka. no ale zeby jeszcze takie cos... to forum jest nieobliczalne w gnojeniu ludzi. tyle :( nie wiadomo jaki kierunek teraz przyjma. i wpanstwach sa nieobliczalni i w gnojeniu - tylko 1 zainteresowanie :(

Gość alamakotaotataa
ja tylko chcialam zauwazyc jaka jest nazwa tego forum i co - tasma z wieprzowina pasuje do tego? choinka? prezenty na swieta i tyle. nawet choinka - jako prezent. bez przesady. tasma produkcyjna i jej problemy :( naprawde :(

Gość alamakotaotataa
ale duzo mi tu ktos napisal :( nie ma co :( jakbym miala tu cos napisane - moze i w temacie ktory produkowalam do 2010 to jeszcze bym powiedziala, ze pasowaloby mi sie wtracac w prace ZA GRANICA prosze panstwa z tego forum!!!! no cos moglam napisac - np. o zdrowiu jakas pierdola. nawet nie musialo byc to przeze mnie podpisane. naprawde. i wtedy 1% racji, a tak? co te panie robily gdzies tam z figura tej chorej na leb katechetki, a one? i tyle. no bo o pracy to powiedzmy nie, ze tam mieli racje, a mielI? a jesli chodzi o jakies tam interesy to kto to zalatwia i tak dalej. a jesli ktos przegra proces i nie umie sie z tym pogodzic to znaczy ze co - ze nie ma racji. ze jak przegram to nie mam zawsze racji? moze padlam ofiara spisku -moj przypadek. a jesli mam problemy to gdzie o tym napisac? i taka modka ona ma prawo wykorzystac to w swoim nastepnym artykule a nie w zycie sie komus wkopywac. moze o tym porozmawiajmy jak sie panstwo tak nudza? no zbanowac moze, ze problem nie na to miejsce, ale wtryniac sie? to niech idzie na tasme se porobic to swoja prace doceni i nie bedzie naduzywac swojej WIELKIEJ wladzy - wszechwladzy i tyle :(

Gość alamakotaotataa
jeszcze mam takie pytanie czy moderacja forum jako uzytkownik forum to jest i moze byc jedno i to samo? dla mnie nie. moderacja to jest moderacja. pisac sobie moga, ale nie jako moderatorki. w sensie - co one maja z tym wspolnego. ja sie nie dam. tak przegralam ale czy to ma sens? uzytkownik=moderacja. to jest bez sensu. moze pisac dla mnie na forum, ale jako moderator i tyle. ktos wyzej. bez sensu :(

Gość alamakotaotataa
taka praca i one sie porownuja prosze panstwa z osobami w pracy fizycznej. do widzenia. no na to bym nie wpadla. no to najwyzej bank i to tez takie - zdrowie im zostaje mocno, jakies tam uklady artystyczne - takie rzeczy, biznesy tez, ale praca fizyczna i katecheza... ???? nie rozumialam tego i nie rozumiem do dzis i nie zrozumiem. a jeszcze chcialam napisac, ze to w takim razie te artykuly obok forum powinny byc inne. dlaczego nie takie? co tam na tasmie z wieprzowina? co tam robi katechetka taka czy siaka? no wiecie panstwo co... porozmawiajmy :(

Gość alamakotaotataa
ja osobiscie nie rozumiem jak mozna mi bylo sie tak wtracac w zyciu, zniszczyc. scieto watek - koniec. zebym tu jeszcze miala cos napisane. nic przeciez. o co tu poszlo? i tyle :( przeciez to bez sensu. wszyscy lepsi, ja najgorsza - jedyny wniosek. jaki smutny. a teraz mam cos osiagac? a po co? i tyle :( a kiedys nie moglam. kiedys bylam za glupia. a po co mam osiagac. ja mam 1 cel w zyciu juz. ile ja mam lat? bez przesady. ja juz swoje w polsce osiagnelam i tyle. nie osiagnelam?

Gość alamakotaotataa
ja jeszcze sie wrocilam bo moze ja nie mam racji? ja prosze panstwa nie robilam nigdy zadnych biznesow -to nie moja dzialka, ale moze te modki tu maja racje jeszcze w polsce. tego sobie nie przemyslalam. moze tak sie cos osiaga tu bo w sumie NIBY JAK? no to taki zarzut . i gnojac kogos kto nikogo nie potrzebuje zeby cos osiagnac? a niby co? prace znaleźć i tyle. bo to bo tamto I TAKA JEST PRAWDA i ja sie nie dam. taki sens ma pisanie na forum. a tu mloda i madra i piekna 30 lat NUDZE SIE, ale ja sie nie nudzilam. ale tak jakbym ze strachu pisala sie dowiem. tak i to jest prawda, ale sama nie wiedzialam o co mi chodzi i od razu mnie wyrzucono za listy w sieci i co dalej? ano dalej byl biznes. jak zwykle. nie za bardzo sie udal. a co sie mialo udac po takim wyrzuceniu mnie z pracy w polsce. ale oczywiscie w polsce pan mial kosciol po swojej stronie, dobry katolik i nic sie nie stalo W TEJ PRACY, a za granica pan nie byl wielkim katolikiem jak pan w polsce i ...sie stalo. i prosze panstwa nawet byly reklamy w telwizji i wszystko zwalono na mnie, ale co? ze nie znam polski.no to 10 lat i mialam miec pass usa i srednia czy bym skonczyla wiedzac kim jestem? nie wiem. nie mam pojecia. to chyba o to chodzilo bo przeciez to w ogole sensu nie mialo i nie ma. no to jeszcze 1 rzecz zostaje do doreczenia i to wszystko. oczekuje tego bo niby czego? koniec :(

Gość alamakotaotataa
i widza panstwo w takiej ku... musze siedziec od dziecka a za co? polska to ani ku... nie jest i jeszcze wszyscy na mnie cale zycie. a co ja mam z tego wszystkiego? no co KU... MA.... - taka prawda i tyle :( wartosci? jakie? zadnych i taka prawda. 1 wartosci, ale bez sensu i tyle. wszystko bez sensu. :( i jak wy sobie pozwalacie w tej polsce i to wszystko moze byc, a ja? no i jednej rzeczy nie umialam bo mi sie to w glowie nie miescilo i tak po mnie ale wy mozecie wszystko tutaj. i to takie wartosci i wszystko mozecie. naprawde :(

Gość alamakotaotataa
co jamam jeszcze zrobic zeby ta polska sie ode mnie odp...i tak dalej. NO CO???? ja tego panstwa ani za dno nie uwazalam nigdy i ja tu cale zycie musze siedziec i co? i tyle. i niczego nie osiagnelam. po co mi to wszystko? a sobie pojde i co? znowu po wszystkich znowu to ratuj, a ile zarabia ten wasz caly prezydent. mam juz tego dosyc!!!! jak mozna byc takim bezczelnym chamem i dobrze sie miec. jak? :(

Gość alamakotaotataa
moze mialam wyjechac,alenie umialam - tak mnie urzadzono. urzadzic sie tu tez nie - tak mnie urzadzono, ze renta od dziecka. GDZIE ONA JEST? NO GDZIE? jakim prawem jeszcze zlodziejstwo!!!! no jakim???!!!! nie dam sie i koniec. co wy soba prezentujecie w tej polsce? nawet glupich ksiazek nie umiecie sobie zalatwic a mnie co to obchodzilo jak mi oczy z oczodolow wychodzily. mloda i pioekan siedzi przy kompie NUDZI SIE i nie moze niczego zalatwic. ktos kto ledwo zipi musi bo tak chce ELITA. czyli kto? Niech sie ujawnia. co - boja sie czegos? kogos? samych siebie :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡