Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ene dułe rike fake :)

Biała suknia- ale nie ślubna

Polecane posty

W przyszlym roku we wrzesniu biore slub. Jednak nie robimy wesela, a przyjecie dla najblizszych (25os) zastanawiam sie wiec nad ubiorem. Chcialabym poprostu biala suknie wieczorowa zamiast typowej sukni slubnej. Ale nic nie moge sensownego znalezc. Moze pomożecie?

Poki co moja absolutna faworytka jest: http://www.voila.pl/346/6wvx7/?1 Ale to jest juz suknia slubna. Wypowiedzcie się co o niej myslicie

Gość katabraaaaai
A bierzecie slub koscielny czy cywilny? Ja mam zupelnie inny styl i inna suknie na sierpien, ale ta jest bardzo ladna, skromna i delikatna.

kościelny :) Ja moze i bym chciała coś innego, bardziej balowego, ale na takie przyjecie...chyba wygladalabym smiesznie :)

tylko co do tej sukni jest maly problem. Ja mam łuszczycę. Na szczescie tak nieznaczną i małą, że zainfekowane mam tylko łokcie. I nie wygląda to za pięknie. Wręcz odpychająco. Myślałam więc o sukni z rękawkami za łokcie ( z koronki) ale tą suknię by to chyba zniszczyło prawda? :(

Gość katabraaaaai
My mielismy wstepnie tez robic takie przyjecie ale najblizszych wyszlo nam 70 osob wiec juz zostalo przy malym weselu w restauracji. Wkleje ci za chwile kilka propozycji ktore wg mnie sa ok na taka uroczystosc :) Raczej nie mozesz miec nic strojnego.

Oki czekam :)

W styczniu chcialabym sie juz wziac za szukanie sukni/szycie jej. Moze i moznaby jeszcze dluzej czekac ale ja juz sie nie moge doczekac :D

Gość katabraaaaai
Ta gora sukni ktora pokazalas bardzo ladna i jesli masz sie czuc bardziej komfortowo z zakrytymi rekoma to nie ma co sie zastanawiac, tym bardziej ze wrzesien to juz nie upalne lato i warto miec cos na ramionach. Doskonale cie rozumiem z tym niedoczekaniem, bo ja swoja suknie zamowilam we wrzesniu i pierwsza przymiarka dopiero w marcu :)

4 jest wspaniała ;) dodalam ja do folderu z sukniami haha :) i rekawki takie jak mysle :) Napewno przymierze w ktoryms z salonow podobna suknie. Bo wiadomo najpierw musze sprawdzic czy w takim kroju mi w ogole dobrze :)

A odbiegajac od sukni. Masz juz zamowiona kosmetyczke, fryzjera? Bo ja kompletnie nie wiem kiedy sie za to zabrac :)

Gość katabraaaaai
Ciesze sie ze cos ci sie spodobalo, a z ta przymiarka to racja - ja mialam miec zupelnie inna wizje sukienki ale okazalo sie ze wygladam w takim kroju koszmarnie i stanelo na innym modelu. Tak mam juz fryzjera, czesalam sie u niego wiele razy wczesniej i jestem super zadowolona, kosmetyczke tez juz wybrowalam i zarezerowalam termin. Panikara jestem wiec chcialam miec zaklepane wszystko i tylko czekac :)

No i pochwal sie prosze swoja suknia ;) jezeli masz jakies fotki :)

O kurde to mnie wystraszylas. Ja juz od 1,5miesiaca biegam i zastanawiam sie czy isc zarezerwowac termin czy nie isc. Ale wiem juz ze na probna fryzurke nie ide bo chce miec poprostu ladnego koka (a wiem ze w takich fryzurkach jest mi naprawde ladnie) ale na makijaz pojde - boje sie ze dostane uczulenia. Wole to sprawdzic jakies 2 miesiace przed slubem ;D

Gość katabraaaaai
Na probna fryzure tez nie ide, mimo ze zawsze mialam koki a w dniu slubu chce rozpuszczone upiete na bok. Szkoda mi wlosow bo mam delikatne i nie bede ich meczyc, tym bardziej ze ufam fryzjerowi :) Proponuje ci na sylwestra np sprobowac taki makijaz zrobic to przy okazji go wykorzystasz :) Moja suknia wyglada podobnie do tej, ale nie jest identyczna. http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Linea-Raffaelli,SET-87,Bridal,item,4734.html

Bardzo ładna :) Na sylwestra niestety nigdzie nie wychodze. Ale mysle ze jeszcze jakas okazja po drodze sie znajdzie zeby faktycznie zrobic z probnego makijazu uzytek :)

Gość katabraaaaai
No to jest najlepsze wyjscie, bo tak zrobisz i bedziesz w domu siedziec z pelnym make-upie :) Uciekam, wszystkiego dobrego :)