Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alf20

Zestaw startowy - Vision Express / Sposoby na zaczerwienione oczy

Polecane posty

Gość alf20

Witam. Chciałem zapytać, czy ktoś z was korzystał z nowej promocji w Vision Express: Zestaw startowy (badanie + 2 opakowania soczewek 30% zniżki na wszystko). Chciałbym zapytać jak wam się podoba ogólnie badanie tam, czy wszystko jest profesjonalnie, i jakie są ceny za 2 opakowania tych soczewek oraz ile wynosi całkowity ich koszt. Drugie moje pytanie, czy znacie jakieś sposoby na czerwone oczy? Ostatnio miałem zapalenie spojówek, leczyłem 2 tygodnie antybiotykiem, myślałem, że te 'popękane żyłki' zejdą z oczu trochę. Wydaje mi się, że mam takie 'pocharatane' oczy, do tego suche (zakraplam sztuczne łzy). A czy macie jakieś domowe sposoby by pomóc takim popękanym naczynkom (krople zwężające naczynka się nie sprawdzają :( ) Z góry dziękuję bardzo za pomoc :)

Gość alf20
Nic nikt?:(

Gość marta1829
Witam, przyłączam się do pytania co Vision Express. Mi na czerwone oczy pomagały kropleki od okulisty, nie pamiętam jedynie nazwy :/

Witaj, pakiet startowy przede wszystkim ma służyć osobom, które dopiero rozpoczynają przygodę z soczewkami kontaktowymi, dlatego cały zestaw - zarówno badanie jak i soczewki sprzedajemy w nim 30% taniej. W skład pakietu wchodzą: - kompleksowe badanie wzroku, - dobór właściwych i bezpiecznych dla Ciebie soczewek kontaktowych, - dwa opakowania dobranych soczewek marek: iWear, Ciba Vision lub Johnson & Johnson, - nauka zakładania, ściągana, czyszczenia i pielęgnowania dobranych soczewek, - materiały edukacyjne, które będą pomagały Ci w domu podczas użytkowania soczewek. W ramach promocji koszt całkowity soczewek i badania wyniesie odpowiednio o 30% mniej niż poza promocją. Odpowiadając na Twoje drugie pytanie, zalecamy konsultację ze specjalistą. Podczas badania w salonie Vision Express powiedz o swoich objawach. Specjalista oceni ich przyczyny i zaleci odpowiednie działanie. Może się okazać, że w Twoim przypadku odradzi soczewki, gdyż syndrom tzw. suchego oka jest jednym z przeciwwskazań do noszenia soczewek kontaktowych. Przypominamy również, że podczas infekcji oczu należy odstawić soczewki kontaktowe do czasu wyleczenia. Szczególne środki ostrożności należy zachować w przypadku soczewek o przedłużonym trybie noszenia - nie wolno używać tej samej soczewki, którą nosiło się podczas infekcji, lecz otworzyć nowy egzemplarz. Zespół Vision Express udziela odpowiedzi na zapytania i wątpliwości związane z ofertą Vision Express. Zachęcamy do kontaktu.

Gość Tosiek1212
Ja na czerwone i zmeczone oczy stosuje starazolin hydrobalance i jest spoko.