Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarny słoń

jestem dopiero w 5 m-cu a z moich ud można zrobić spycharkę do śniegu

Polecane posty

Gość ciężarny słoń

wiem, że najważniejsze jest zdrowie mojego dziecka, że będę miała czas po porodzie na dojście do siebie itp. wiem, że taką mam budowę, że tyję od ud, chudnę z ud na końcu ale wyglądam jak purchawa mam okrągłe uda i to takie napompowane do tej pory się śmiałam z mojego wyglądu, szłam wolno mocno uderzając stopami w podłogę i krzycząc do męża "nadciąga twoja brzuchilla" a dzisiaj w sklepie zobaczyłam babeczkę w brzuchem dużo większym od mojego, stała sobie na swoich szczuplutkich prostych nóżkach, na cieniutkich udkach i się podłamałam

Gość ciężarny słoń
jak to jest w ogóle możliwe, żebym się tak upasła?

Gość ciężarny słoń
no cieszę się i to bardzo tylko jak tak dalej pójdzie to przestanę chodzić i mąż będzie mnie musiał wozić taczką i to pewnie z sąsiadem, bo sam nie da rady

A ile przytylas? Ja tez jestem na poczatku 5m. Slodyczy wystarczy nie jesc i Fastfoodow i jakos udaje mi sie panowac nad waga

Gość ciężarny słoń
ostatnio jak się ważyłam 4 kg teraz pewnie już z 5 kg nie jem słodyczy i fast foodów fast foodów nigdy nie jadłam i nie lubiłam, a awersję do słodyczy nabyłam w ciąży czuję się jak seks bomba, seks był a ja wyglądam jak bomba

Moze w takim razie mialas niska wage poczatkowa. Ja mam 167cm wzrostu. Zaczynalam z waga 63.5 ale teraz mam 63.2, wiec wcale nie malo. Podejrzewam, ze jakbym zaczynala z 55, to juz bym miala z 4kg na plusie.

Gość ciężarny słoń
nie znowu taką minimalną - mam 172 cm i ważyłam 58 kg

Gość ciężarny słoń
tylko te moje kilogramy są w udach nawet nie w cyckach, a w okrągłych wielkich napompowanych udziskach mam większe niż mąż niedługo pudziana przegonię i zaczęły mi się stykać, okropne uczucie

Gość ciężarny słoń
w 8 miesiącu nie zmieszczę się do windy będę rodzić u weterynarza w zoo, bo nie wtoczą mnie na porodówkę

Gość nie no dziewczyno
co ty bredzisz!?

Gość ciężarny słoń
naprawdę nigdy wcześniej mi nie przyszło do głowy przejmować się swoim wyglądem teraz ale jak zobaczyłam tę babkę w sklepie i to starszą ode mnie o jakieś 10 lat, a wyglądającą o niebo lepiej to się podłamałam

Gość ciężarny słoń
jeszcze sobie z mężem ubzduraliśmy lustra wszędzie i tak chodzę i się widzę

Gość autorko fajnie piszesz
widac z e masz poczucie humoru i tak trzymaj. co do ud to moze ci puchna od ciąży? nie tyle to tłuszczyk co woda sie gromadzi. mi puchły tak nogi tylko na szczescie pod koniec ciazy i wieczorem to miałam takie grube uda ze szok