Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiecznanuda

Jak mam sobie poradzić z facetem?/

Polecane posty

Wiem ze pewnie wiele osób mnie wyśmieje za ten post, ale naprawde nie wiem co zrobić. Chodzi o to ze jestem z facetem od ponad 4 lat a on nagle stracila caly zapal, kiedy chce z nim porozmawiac mow o swojej pracy, przytulac mowi ze jest zmeczony, kochac on nie ma sily. tyle ze jego praca jest lekka bo jezdzi sobie tylko na wozku widlowym i nawet nie dzwiga niczego. a mi brkuje tego co było wczesniej, mamy dopiero 22 lata. Jak mam do niego dotrzec??

jak macie po 22 lata i już 4 lata za sobą to poszukajcie sobie kogoś innego. Za młody wiek, żeby żyć jak stare dobre małżeństwo.

Gość khjkh
dlugo jestescie razem?

Gość jumpero
O kurde :D Grubo :D Zmień tą ciapę jeżeli chcesz poczuć jeszcze co to jest miłość

Gość meeggi88.
ja też mam 22 lata i z chłopakiem jestem 7 lat. Zdarzały się często takie sytuacje o których piszesz, mi również bardzo tego brakowało, ale na szczęście ten kryzys po jakimś czasie mijał. Może w waszym przypadku również tak będzie

A ty jak sobie z tym wszystkim radziłaś ja juz nie raz plakałam do poduszki bo nie wiem czy mu jeszcze zalezy

Gość meeggi88.
tez było mi ciężko i też nieraz płakałam. Przerabialiśmy to nie jeden raz. Na szczęście więcej jest tych dobrych chwil i mam nadzieję, że tak zostanie.

Gość tia zażygasz go na sylwestra
monotonia w życiu i ciągle te same twarze

Gość 1978 skorpionka
Mam to samo... cztery lata i pustka... przychodzę z pracy, gotuję obiad, i najchętniej uciekłabym z domu :(

Gość meeggi88.
nie wchodzi w grę. Znam wszystkie jego hasła, większość dnia jest w pracy, bo jezdzi jako kierowca,wiem gdzie jest i co robi. Kiedys jak jedna sie do niego przystawiała to widziałam od razu, on po prostu jest zmeczony bo śpi w nocy tylko po kilka godzin. Ale męczy mnie to, że on tyle pracuje

Gość meeggi88.
no to nie wiem.. mój jest większość w pracy niestety... daj mu czas jeżeli nie ma nikogo to powinien zatęsknić

Gość meeggi88.
nie wiem ciężko mi powiedzieć.. u nas jest tak, że kilka tygodni dobrych a czasami dwa tygodnie przerwy.. ale to zależy od niego , ja nie mam takiego problemu zawsze mam ochotę się przytulic on niestety nie, ale jak odpocznie to jest ok

Gość meeggi88.
no ja Cię doskonale rozumiem.. Spróbuj z nim porozmawiać i wytłumacz mu, że taki związek nie ma sensu, ponieważ nie będziesz szczęśliwa jeśli on nie zmieni swojego zachowania