Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka z USIA

Rzygam gdy mam kaca. Znacie na to jakieś sposoby?????

Polecane posty

Gość studentka z USIA

Akurat kilka dni temu byla impreza, sporo wypilam i miałam na drugi dzien kaca. Gdy mam kaca to nic nie moge cały dzien jeść i nawet jak napije sie wody to ja wyrzygam. Jest na to jakiś sposób?

Gość lady diva
A do gardła wlewali ci alkohol siłą, tak? Nie da się nie wypić, jesteś skazana na kaca. Wkrótce delirium tremens. Psychoza Korsakowa. Marskość wątroby. Zapalenie trzustki. Zapalenie wielonerwowe. Zanik mózgu alkoholowy. Kardiomiopatia alkoholowa. I wreszcie, upragniony- ZGON. I już nikt siłą Ci w gardło nic nie będzie nalewał!

Gość karri
przed piciem alkoholu zjesc cos tlustego

Mam to samo.. na drugi dzien sie mecze i nic nie pomoze.. wieczor nawet mam przesrany :P ziolka, soczek pomidorowy, witaminki, praca, czy duza ilosc wody - NIC NIC NIC NIE POMAGA :P musze odchorowac!!!albo przepic znow :P

lady diva - coz to za smiertelne mysli ? to kac a nie wyrok !! hahaha .. czy pisala ze dzien w dzien upija sie? przestan tu jasnowidziec ;) kaca nie mialas? marskosc watroby, psychoza czy jakies zapalenia mozgu? czy ona pisala, ze nie daje rady z alkoholem? heheh.. ja teraz pije piwo wiec Twoje zdrowie, matko tereso ;)