Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturro001

7 grudnia mialem zawal

Polecane posty

Gość arturro001

Jesstem w szpitalu po zawale i zastanawiam sie jak zmieni sie teraz moje zycie

Gość serccccccE
zero seksu to na pewno i wysilku fiz.

Gość serccccccE
a jakie miales obajwy zblizajacego sie zawalu?

Gość arturro001
Ale nie na zawsze?

Gość dumka dumka11111111115
Co ty robiłeś? żeby w moje urodziny mieć zawał? Po zawale żyje się normalnie, tylko w nieco zwolnionym tempie.

Gość arturro001
Ucisk w mostku ,pierwsza reanimacje przeprowadzali mi jeszcze w karetce a potem jeszcze 3 w szpitalu od tych strzałow to nawet leekkie poparzenia mam

Ile masz lat autorze?

Gość arturro001
Hej wszystkiego dobrego dla mnie to tez teraz urodziny tylko 2

Gość arturro001
Hej wszystkiego dobrego dla mnie to tez teraz urodziny tylko 2

Gość ventylatorek
powiem Ci tak- fizycznie jak fizycznie, ale jakie mian na psyche... uuuu...

Gość serccccccE
współczuję. Nie wiem z tym seksem czy na zawsze to sie popytaj lekarzy, ale lepiej byc ostrożnym na początku. Orgazm podnosi ciśnienie. Seks to wysiłek itd. Uwazaj lepiej na siebie. A miales kolatania seca wczesniej? czy nie?

Dziękuję. Nie martw się, będzie dobrze. Ludzie żyją nawet po 3 zawałach, ale musisz się z lekka oszczędzać.

Gość arturro001
Mam 42 lata wszyscy tu mowia ze mialem duzo szczescia i ze moj " mlody " wiek to tez pozytyw a skad sie to wzielo chyba stres pracuje jako kucharz bo palenie zucilem juz 2 lata temu

Gość arturro001
Hej dzieki

No nie strasz mnie, ja mam 45 lat i palę papierosy, a zawód mam stresujący.

Gość __Mądra
kucharz, to znaczy ze źle się odzywiasz

Gość arturro001
Nikogo nie chce straszyc dla mnie to raczej naprawde ostrzezenie ze wszystko sie moze zdarzyc ja bym sie tez tego u siebie nie spodziewal jednak lekarze mowia ze najgorsze dla serca to palenie

Gość arturro001
I tu sie mylisz Madra ,naprawde wiem co jem bo pracuje w berlinie w malej wegetarianskiej knajpce jednak zielone jedzenie jest tu teraz bardzo inn,i dlatego duzo stresu

Gość erba mala
Zawsze mówiłem, ze ci zieloni to zaraza. Nawet swojego kucharza przyprawili o zawał.

Gość arturro001
Zyczliwym Dziekuje ,poodpoczywam troszke jednak doszedlem do wniosku ze i zielone jedzenie moze doprowadzic do zawalu jesli sie go za duzo przygotowuje zwlaszcza dla innych Pozdrawiam Dzieki za wsparcie i dbajcie o Siebie

Gość erba mala
Musisz się podleczyć konsumpcją schabowych, boczku i kiełbasy.

Gość __Mądra
może takie geny, znam przypadek że ojciec i później syn dostali zawału w tym samym wieku, też nieco po 40. :(

Gość gooooooooooo
autorze , moj kolega mil zawal w maju ma 42 lata i bardzo stresujaca prace , teraz jest caly czas pod kontrola ale bardzo sie martwie o niego , nic juz nie bedzie tak jak dawniej

Gość zawalony
mniej się zastanawiaj, więcej poczytaj i to jak najszybciej, zanim sie wkręcisz jeżeli masz 42 lata to faktycznie miałeś wiecej szczęścia niz wielu innych gości w tym wieku wbrew temu co sądzisz twoje szczęście nie jest z powodu "młodego" wieku, ale właśnie pomimo jeżeli popatrzysz na statystykę "zejść" pozawałowych to przytłaczająca wiekszość ich obejmuje właśnie młodych młody ma jeszcze zwarty mięsień sercowy i zawał jest dla niego szczególnie niebezpieczny bo w drastyczny sposób zamyka dopływ krwi do mięsnia sercowego stary ma mięsień gąbczasty, przez który poza aortą i naczyniami wieńcowymi serce jest zasilane w krew wieloma obocznymi miniobiegami odnośnie seksu to nie słuchaj głupot ludzi, którzy nie maja o tym najmniejszego pojęcia leki jakie będziesz przyjmował poprawiają obieg krwi (w calym organizmie!!!) w seksie będziesz jeszcze lepszy niż byłeś a z oszczędzaniem sie podczas to też jest przesada to nie jest taka ciężka robota jak mecz tenisa z siostrą Wiliams ;)

Gość zawalony
Dzisiaj pewnie trudno jest ci w to uwierzyć, ale zobaczysz z każdym rokiem twoje serce będzie coraz mniej wrażliwe nie tylko w "tych klockach". Głowa do góry! Masz rację, że dostałeś drugie życie. Nie zmarnuj go!

Gość arturro001
Jestem juz w domu ,strasznie dokucza bol w calej klatce piersiowej skutki uboczne po defibliracji ,strzelali az 5 razy wiec najgorsze to jesli chce sie odkaszlnac lub w czasie spanie przewrocic no ale wazne ze zyje ,czekam z niecierpliwoscia na rehabilitacje ,wszyscy koledzy z pracy zachowali sie bardzo milo prawie kazdy czy to z serwisu czy z kuchni byl u mnie teraz minimum raz dziennie odwiedza mnie ktos w domu mimo iz powoli chodze juz na spacerki Chce wam wszystkim czytajacy ten topik powiedziec abyscie dbali o siebie i swoje zdrowko i usmiechali sie czesto i zyczliwie nawet do obcych wam osob Pozdrawiam serdecznie